TRENER BAJERNA PODIGAO PRAŠINU: "Kilijan Mbape? Ono što pišu na sajtu nejasno je..."

Novosti online

03. 02. 2023. u 19:25

TRENER fudbalera Bajerna iz Minhena Julijan Nagelsman podigao je prašinu pred meč Pari Sen Žermena i bavarskog tima. On je izrazio sumnju da će Francuz propustiti meč.

ТРЕНЕР БАЈЕРНА ПОДИГАО ПРАШИНУ: Килијан Мбапе? Оно што пишу на сајту нејасно је...

FOTO: EPA

- Mislim da neće izostati. Ne znam kakva je povreda, ono što piše na sajtu je nejasno. Spremam se za utakmicu kao da će igrati, odgovorio je Nagelsman na pitanje o uticaju izostanka Mbapea za meč 14. februara.

Naime, Mbape je propustio meč protiv Monpeljea zbog "povrede leve butine", objavio je nedavno klub. Objavljeno je da ga čeka tromesečna pauza.

- Naravno da (klub) može da daje svoja predviđanja, dodao je Nagelsman.

Nagelsman je rekao i da se senegalski napadač Sadio Mane, koji se povredio još početkom novembra, neće biti dovoljno spreman za tu utakmicu protiv PSŽ-a.

- Očekujem da će se vratiti sredinom ili krajem februara. Ide dobro, više ga ne boli, ali će propustiti prvu utakmicu protiv PSŽ-a, rekao je trener nemačkog kluba.

Finalista prošlogodišnje Lige šampiona sa Liverpulom (poraz od Real Madrida) i drugoplasirani u trci za Zlatnu loptu iza Karima Benzeme, Sadio Mane bi tako trebalo da bude dostupan za revanš meč osmine finala Lige šampiona koji će se igrati na Alijanc Areni 8. marta.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)