ODBAČENE SVE STRAŠNE OPTUŽBE PROTIV FUDBALERA JUNAJTEDA: Nije kriv, ali... izgubio mesto u timu i reprezentaciji, svi digli ruke od njega

Novosti online

02. 02. 2023. u 16:21

SVE optužbe protiv Mejsona Grinvuda, uključujući i one najozbiljnije - pokušaj silovanja i fizički napad, odbačene su posle više od godinu dana istrage.

ОДБАЧЕНЕ СВЕ СТРАШНЕ ОПТУЖБЕ ПРОТИВ ФУДБАЛЕРА ЈУНАЈТЕДА: Није крив, али... изгубио место у тиму и репрезентацији, сви дигли руке од њега

FOTO: EPA

Policija šireg područja Mančestera potvrdila je da je Britansko kraljevsko tužilaštvo drugog februara obustavilo istragu protiv napadača Junajteda po svim tačkama.

- Imajući u vidu veliko interesovanje javnosti u ovom slučaju, odlučili smo da objavimo da je proces protiv 21-godišnjeg muškarca, koji je započeo u januaru prošle godine, okončan - naveli su iz Policije Velikog Mančestera (GMP) i dodali da se više neće oglašavati.

Ipak, istakli su da će i u budućnosti biti posvećeni istraživanju svakog potencijalnog nasilja nad ženama.

- Ako ste žrtva nasilja ili sumnjate da biste to uskoro mogli da postanete, neka vas ovaj slučaj ne obeshrabri u traženju pomoći - poručili su iz GMP.

Grinvud je u probleme sa zakonom došao zbog navodnog sistematskog silovanja i maltretiranja bivše devojke u periodu od novembra 2018. do prošle godine. Sve je počelo kada je ona na društvenim mrežama objavila snimke i fotografije navodnog nasilja, što je rezultiralo hapšenjem Grinvuda.

Istog dana, igrača je suspendovao Mančester junajtedd, zbog čega je on izgubio platu i pravo na trening, kao i mesto u reprezentaciji Engleske u koju se baš u to veme probio.

Grinvud je ostao i bez  sponzora, a kako će se dalje odvijati njegova karijera teško je predvideti s obzirom na sve što se dešavalo poslednjih meseci.

BONUS VIDEO - Mesi dobio statuu u Mar del Plati

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)