ZVEZDA ZAVRŠILA PRELAZNI ROK: Stižu poslednja dva pojačanja na Marakanu

Novosti online

02. 02. 2023. u 09:50

Crvena zvezda je vrlo aktivna u zimskom prelaznom roku i angažovala je još dvojicu novih fudbalera.

ЗВЕЗДА ЗАВРШИЛА ПРЕЛАЗНИ РОК: Стижу последња два појачања на Маракану

FOTO: FK Crvena zvezda

Nakon što su na Marakanu već stigli Lazar Nikolić, Uroš Spajić, Piter Olajinka i Aleks Vigo, Crvena zvezda je angažovala još dvojicu pojačanja koja će svakog momenta i biti ozvaničena, prenosi današnji "Sportski žurnal". U pitanju su napadač Marko Rakonjac iz Lokomotive, odnosno mladi vezista Marko Stamenić iz Kopenhagena.

Obojica su se spominjala prethodnih nedelja, a na kraju je konačno pronađen model po kome će obući crveno-beli dres. Što se tiče Rakonjca, stiže na pozajmicu do kraja sezone, nakon čega će se razmotriti dalji koraci, dok će Stamenić potpisati predugovor na više godina - a u Beograd ipak stići tek od leta.

Razlog je to što Kopenhagen nije hteo da spusti cenu za mladog srpskog fudbalera koji igra za reprezentaciju Novog Zelanda, tako da je na kraju odlučeno da potpiše kao slobodan agent kada mu istekne ugovor u Danskoj. S obzirom na to da Zvezda već ima dosta rešenja u veznom redu, pomeranje Stamenićevog dolaska za šest meseci, kao što je to slučaj i sa Olajinkom, neće drastično promeniti planove trenera Miloša Milojevića.

U pitanju je centralni vezista velikog potencijala, i koji ima već iskustvo u Ligi šampiona, dok je Rakonjac pre šest meseci otišao iz Čukaričkog u Rusiju i tamo se nije preterano dobro snašao, pa će povratak u formu potražiti u crveno-belom. Pojačaće odmah konkurenciju u napadu gde ostaju samo Aleksandar Pešić i mladi Jovan Mijatović.

Podsetimo, nastavak sezone u Superligi je već ovog vikenda kada će Crvena zvezda dočekati Vojvodinu u meču koji će biti i oproštaj od legendarnog Siniše Mihajlovića.

BONUS VIDEO: STATUA ZA MESIJA:U Mar del Plati osvanuo spomenik kapitenu Argentine u čast titule svetskog šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRVENČE MAMINO... Poslednja objava preminule voditeljke Bojane Janković