FIORENTINA U VELIKOM PROBLEMU! Zvezda tima pokupila Vlahovićeve fazone: Jović i drugovi ostaju bez stuba odbrane?

Novosti online

31. 01. 2023. u 16:27

FUDBALSKI klub Fiorentina nalazi se u velikim problemima poslednjeg dana prelaznog roka. Luka Jović i drugovi u ljubičastom, mogli bi da ostanu bez Sofijan Amrabat, zvezde tima. Marokanski štoper je u želji da po svaku cenu napusti Firencu, pribegao taktici koju je koristio i Dušan Vlahović, kada je izborio svoj transfer u Juventus.

ФИОРЕНТИНА У ВЕЛИКОМ ПРОБЛЕМУ! Звезда тима покупила Влаховићеве фазоне: Јовић и другови остају без стуба одбране?

FOTO: AP/Tanjug

Juče su se pojavile informacije da je Barselona zainteresovana za angažovanje momka koji je oduševio sve igrama u dresu Maroka na Mundijalu u Kataru.

Barselona je spremna da Amrabata dovede na pozajmicu do kraja sezone uz mogućnost da otkupi njegov ugovor na leto ukoliko opravda očekivanja, ali čelnici Fiorentine nisu previše oduševljeni takvom ponudom.

Fiorentina je dobila jutros zvaničnu ponudu Katalonac za pozajmicu koja bi iznosila između tri i četiri miliona evra, te mogućnost da ga Barsa otkupi na leto, za sumu oko 40 miliona evra, ali je klub iz Firence odbio tu ponudu.

Oni ne žele da puste Amrabata poslednjeg dana prelaznog roka jer nemaju adekvatnu zamenu za Marokanca, ali problem je što on na sve načine pokušava da napusti Firencu.

Italijanski mediji pišu da su u Fiorentini razočarani ponašanjem Amrabata koji je odlučan da na sve načine isforsira odlazak u Španiju, jer je i sam svestan da se takva prilika ne pruža tako često u životu.

U klubu su ljuti na Marokanca jer radi isto ono što je i Vlahović pre godinu dana kada je hteo da ide u Juventus. Naime, Amrabat je jutros odbio da dođe na trening i time je jasno pokazao da želi da napusti klub.

Istu stvar je pre godinu dana radio i srpski golgeter, kojem je to "upalilo", jer ga je Fiorentina prodala na kraju u Juventus i biće zanimljivo videti da li će na kraju i Amrabat uspeti na isti "fazon" da isforsira odlazak.

Klub mu je jasno poručio još sinoć da ga neće pustiti u januaru, ali Marokanac je preko agenta jasno stavio do znanja čelnicima da želi da ide u Barselonu, a kada se jutros nije pojavio na treningu bilo je jasno da je ozbiljan u tome.

BONUS VIDEO: STATUA ZA MESIJA:U Mar del Plati osvanuo spomenik kapitenu Argentine u čast titule svetskog šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)