IZ MANČESTERA U MINHEN: Bajern doveo ogromno pojačanje

Novosti online

30. 01. 2023. u 18:26

Fudbaler Mančester sitija i portugalski reprezentativac Žoao Kanselo igraće do kraja sezone na pozajmici u Bajernu, tvrde britanski mediji.

ИЗ МАНЧЕСТЕРА У МИНХЕН: Бајерн довео огромно појачање

FOTO: M. Vukadinović

Menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola odlučio je da dozvoli portugalskom fudbaleru da nastavi karijeru u Bajernu, pošto je Kanselo nezadovoljan tretmanom u engleskom klubu.

Portugalac bi u naredna dva dana trebalo da prođe lekarske preglede u Minhenu, a potom će biti pozajmljen Bajernu do kraja sezone. Nemački mediji tvrde da je Bajern odlučio da dovede Portugalca, koji je u lošim odnosima sa Gvardiolom. Nemačkom klubu je potreban desni bek, pošto se povredio Nusair Mazraui dok je Benžamen Pavar u lošoj formi.

Kanselo prema proceni "Transfermarkta" vredi 70 miliona evra, a brojni fudbalski stručnjaci smatraju da je on jedan od najboljih bekova sveta.

Portugalac je u Mančester siti stigao 2019. godine iz Juventusa, a pre toga je igrao za Inter, Valensiju i Benfiku. On je za engleski klub odigrao 154 meča i postigao je 10 golova.

BONUS VIDEO: Partizan dobio milionski ugovor od novog sponzora

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili