"IZBACITE SRBINA IZ TIMA": Legendarni Holanđanin svu krivicu svalio na Tadića

Novosti online

28. 01. 2023. u 10:35

Ajaks je u ozbiljnoj krizi u holandskom prvenstvu. Kopljanici već šest mečeva u prvesntvu nemaju pobedu, a remizirali su pet puta u nizu.

ИЗБАЦИТЕ СРБИНА ИЗ ТИМА: Легендарни Холанђанин сву кривицу свалио на Тадића

FOTO: EPA

Tim iz Amsterdama posle 18. odigrani kola zaostaje sedam bodova za liderom Fejenordom i nalazi se na tek petoj poziciji.

Odlazak Erika Ten Haga je odčigledno bio jak udarac za Ajaks, a njegov naslednik Alfred Šrojder nije uspeo da nastavi sa dobrim rezultatima i dobio je utokaz u petak posle remija sa Volendamom pred svojim navijačima. A

jaksa mora da pronađe što pre put za povratak na vrh, a legedna kluba Vesli Snajder zna recept, a on podrazumeva odstranjivanje Dušana Tadića prema kojem je već duže vreme kritički nastrojen. Tako je na gostovanju u tv emisiji ''Verona Ofsajd'' još jednom potencirao kapitena Ajaksa kao najveći problem.

 - Mora da se izbaci Tadića iz tima. To je pod broj jedan! Druga stvar je da se Besiju da karta u jednom smeru, da se vrati tamo odakle je došao - istakao je Snajder.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni