DRAMA NA NEBU IZNAD BEOGRADA: Terzić i Borjan jedva sleteli, ostatak Zvezde ostao zaglavljen u Antaliji

Novosti online

28. 01. 2023. u 09:28

CRVENA zvezda je završila pripreme u Antaliji i od sledećeg vikenda kreću u pohod na titulu i plasman u Ligu šampiona.

ДРАМА НА НЕБУ ИЗНАД БЕОГРАДА: Терзић и Борјан једва слетели, остатак Звезде остао заглављен у Анталији

Foto: shutterstock

Nisu se baš crveno-beli proslavili u Turskoj, igrali su promenjivo što je i karakteristično za ovu fazu priprema.

Međutim, tokom jučerašnjeg dana, kada je bio planiran povratak iz Antalije nije bilo prijatno ekspediciji Zvezde, neki su preživeli dramu, a drugi nervozu.

Naime, prema pisanju "Maksbetsporta" pravi košmarni dan juče se desio srpskim superligašima koji su se vraćali iz Antalije. Prema planu, prvi let iz Turske su imali zajedno Čukarički, Vojvodina, Novi Pazar i Mladost GAT.

Let iz Antalije je kasnio, a prvo sletenje u Beograd nije uspelo. Iz aviona se videla pista, ali je pilot “iz tehničkih razloga” odlučio u poslednjem trenutku da krene ponovo ka nebu. Posle kruženja deo priče uspešno se završio. U tom avionu bili su i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić i kapiten Milan Borjan, kao i još neki funkcioneri, koji nisu pratili poslednji pripremni meč u Turskoj, piše pomenuti izvor.

FOTO: FK Crvena zvezda

 

Ali, drama iznad Beograda je bio samo prvi deo. Ostatak Zvezdine ekspedicije nije uspeo ni da dođe juče u prestonicu Srbije zajedno sa Radnikom i Grafičarom, jer je let bio odlagan, da bi na kraju definitivno bio otkazan. Ekipe su se vratile u hotele u Antaliji, novi povratak planiran je za subotu posle podne… Razlog otkazivanja leta bio je zvanično kvar rumunskog aviona, nezvanično se čak pominjali da ga he udario grom prilikom dolaska u Tursku po tri srpska tima, jer je u petak vladalo nevreme u antalijskoj regiji…, zaključuje se u tekstu "Maksbetsporta".

BONUS VIDEO: MILIONI NA ULICAMA: Pogledajte slavlje Argentinaca u Buenos Ajresu na dočeku svetskih šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024