ZVEZDA POSLALA PONUDU U MOSKVU: Crnogorski reprezentativac pod ovim uslovom stiže na Marakanu

Novosti online

26. 01. 2023. u 08:36

Crnogorski napadač Marko Rakonjac nalazi se na meti Crvene zvezde koja je već poslala ponudu moskovskoj Lokomotivi za njega, saznaje Telegraf.

ЗВЕЗДА ПОСЛАЛА ПОНУДУ У МОСКВУ: Црногорски репрезентативац под овим условом стиже на Маракану

FOTO: FK Crvena zvezda/ Nikola Mitić

Crveno-beli žele da dovedu Rakonjca na pozajmicu, uz opciju otkupa, ali posao je za sada daleko od realizacije s obzirom na to da Moskovljani nisu voljni za takav vid saradnje.

Rakonjac je prošlog leta postao zvanično igrač Lokomotive koja je za njega Čukaričkom platila dva i po miliona evra. U trenutku kada je otišao za Rusiju, bio je jedan od najboljih napadača Superlige.

Odlaskom Đorđa Jovanovića sa Brda, januara prethodne godine, Rakonjac je postao prvi špic Čuke i odmah je krenuo da daje golove. Istovremeno i da rešava mečeve. Tresao je mrežu u dresu mlade reprezentacije Crne Gore, prekomandovan je u A tim u međuvremenu, a poznato je da je bio na korak od Dinama iz Kijeva. Kao i da je bio na meti Udinezea.

FOTO: FK Čukarički

 

Rakonjac će na proleće napuniti 23 godine, a u Premijer ligi Rusije za sada nije bio strelac. Na 12 mečeva, odnosno nepunih 400 minuta, upisao je samo jednu asistenciju.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju