"VIDELI SMO KO MOŽE, A KO NE MOŽE!" Milojević posle Ludogoreca: Dobili smo odgovore

Novosti online

25. 01. 2023. u 17:54

CRVENA zvezda doživela je prvi poraz na pripremama u Antaliji. Bolji od šampiona Srbije bio je Ludogorec (3:2), a viđenje utakmice izneo je trener crveno-belih Miloš Milojević.

ВИДЕЛИ СМО КО МОЖЕ, А КО НЕ МОЖЕ! Милојевић после Лудогореца: Добили смо одговоре

FOTO: FK Crvena zvezda

Loše je tim iz Ljutice Bogdana odigrao, posebno u prvom poluvremenu, u kome je rival vodio sa 3:0, a ta prednost je mogla da bude i ubedljivija da nije bilo Milana Borjana.

- Puno loših stvari u prvom poluvremenu. Sve u svemu, negde smo dobili odgovore. Sumnjali smo da nešto može da se desi, nagoveštavali. Ne bih uzeo rezultat kao ocenu tih igrača koji su igrali. U drugom poluvremenu mnogo bolji odnos prema igri, više trčanja, zalaganja. Više mobilnijih igrača, bili su orniji za igru u drugom poluvremenu - rekao je Milojević.

Jedino što je dobro je to da se radi o prijateljskoj utakmici, pa poraz ne boli toliko.

- U prvom nismo uložili dovoljno, moglo je da bude i ubedljivije od tih 3:0. Ipak, pokazali smo karakter, ovaj poraz ne boli kao što može da boli u pravim utakmicama.

Utakmica protiv kvalitetnog rivala kakav je Ludogorec je pokazala "ko može, a ko ne može".

- Svakako, to je naš cilj, birali smo protivnike kakvi mogu biti u našem prvenstvu. Samo ovakve utakmice vam daju pravu sliku koliko treba discipline, dobijete i odgovor ko može, a ko ne može.

Novajlija Aleks Viho dobio je priliku u drugih 45 minuta i već na prvoj utakmici u crveno-belom dresu je uspeo da postigne gol.

- Korektan, jako korektan. Malo je trenirao sa nama. Imali smo dosta intenzivan trening, ali je ovo dobro za samopouzdanje - zaključio je Milojević.

Zvezda u petak igra poslednju utakmicu na pripremama, a rival je Austrija Lustenau. Prvi meč u drugom delu sezone šampion Srbije igra protiv Vojvodine, 4. februara na stadionu "Rajko Mitić".

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije