VELIKI TRANSFER U SRPSKOM FUDBALU: Budućnost naše reprezentacije se seli u Bundesligu

Novosti online

25. 01. 2023. u 15:27

"BISER" srpskog fudbala Jovan Milošević definitivno napušta Vojvodinu nakon što je potpisao ugovor sa nemačkim Štutgartom do 30. juna 2027. godine, saopštili su danas srpski i nemački klub.

ВЕЛИКИ ТРАНСФЕР У СРПСКОМ ФУДБАЛУ: Будућност наше репрезентације се сели у Бундеслигу

FOTO: FSS

Supertalentovani momak će po dogovoru Vojvodine i Štutgarta igrati za novosadski klub do kraja sezone, a potom će se preseliti u Nemačku.

Milošević (17) je u Vojvodinu došao sa 14 godina iz čačanskog Borca i igrao je za mlađe kategorije tog kluba. Prošle godine je igrao za Srbiju na kadetskom Evropskom prvenstvu, a bio je najbolji strelac šampionata.

On je odigrao četiri meča za prvi tim Vojvodine, a trenutno se nalazi u Beleku na pripremama novosadskog kluba za nastavak sezone u Superligi Srbije.

- Drago nam je što se Milošević odlučio za Štutgart. On poseduje brojne kvalitete potrebne za napadača. Idemo korak po korak, a podržaćemo Jovana da se razvija u našem klubu i upoznaćemo ga sa zahtevima profesionalnog fudbala - izjavio je sportski direktor Štutgarta Fabijan Volgemut.

 

BONUS VIDEO: Partizan dobio milionski ugovor od novog sponzora

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić besan zbog Kosova poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima