IPAK ODLAZI? Dragović napustio pripreme Crvene zvezde

Novosti online

25. 01. 2023. u 14:58

Skoro dva meseca se spekuliše da bi Dragović mogao da napusti ''Marakanu'', a izgleda da je za to sada i došlo vreme.

ИПАК ОДЛАЗИ? Драговић напустио припреме Црвене звезде

FOTO: FK Crvena zvezda

Kako prenosi ''Mocartsport'', u Crvenoj zvezdi su omekšali i ipak pristali da Aleksandar Dragović napusti pripreme Zvezde u Turskoj i vrati se u Beograd, odakle bi trebalo da otputuje u Italiju na završne pregovore sa Sampdorijom.

- Dragović ostaje sigurno. Bilo je interesovanje Sampdorije, ali niko iz kluba nas nije kontaktirao, već direktno igrača. Dragović je izrazio želju da se oproba u Seriji A, međutim, posle razgovora prihvatio je da je potreban Crvenoj zvezdi. I posle toga shvatio je da nema promil šanse da ide iz kluba. Tim činom smo pokazali da nismo počeli da slavimo šampionsku titulu i da nam je svaki igrač potreban -  rekao je generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić na početku priprema, ali se potom još jednom dokazalo da je "prelazni rok živa stvar''.

Austrijanac srpskog porekla je u Crvenu zvezdu došao u leto 2021. godine, ali izgleda da se zadovoljio posle 79 utakmica i četiri gola, bez ulaska u Ligu šampiona.

BONUS VIDEO: Partizan dobio milionski ugovor od novog sponzora

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni