BALKANAC ODBIO 100 MILIONA? Kristijano Ronaldo stigao, Saudijci odmah zvali još jednu svetsku zvezdu, a ona im rekla "Ne!"

Novosti online

24. 01. 2023. u 22:33 >> 22:29

KRISTIJANO Ronaldo je debitovao za Al Nasr, a u klubu iz Saudijske Arabije bi mogao da mu se pridruži nekadašnji saigrač iz Real Madrida.

БАЛКАНАЦ ОДБИО 100 МИЛИОНА? Кристијано Роналдо стигао, Саудијци одмах звали још једну светску звезду, а она им рекла Не!

FOTO: Tanjug/AP

U pitanju je hrvatski vezista Luka Modrić kome na leto ističe ugovor sa "kraljevskim klubom", a kako prenosi "OKAZ" iz Saudijske Arabije to će Al Nasr pokušati da iskoristi i angažuje iskusnog fudbalera.

Navodno je pred Modrićem godišnja ponuda vredna 40.000.000 dolara, i to na dve i po sezone. Ukoliko bi došlo do ovog transfera, Luka bi ponogo zaigrao sa sjajnim Portugalcem. Ali...

Kako su utorak uveče hrvatski mediji javili, Modrić se "zahvalio" Saudijcima, odbivši ovih sto miliona.

Podsetimo, Hrvat je u Real došao 2012. godini i za klub sa "Santijago Bernabeua" je osvojio praktično svako takmičenje u kojem su nastupali Madriđani.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest