KEJN JE NOVI GAZDA LONDONA, MITROVIĆ BEZ ŠANSE: Fulam dominirao protiv favorita, jedan trenutak briljantnosti presudio pobednika

Novosti online

23. 01. 2023. u 23:19

FUDBALERI Fulama poraženi su u malom londonskom derbiju od Totenhema. Meč 20. kola Premijer lige završen je pobedom gostiju rezultatom 1:0.

КЕЈН ЈЕ НОВИ ГАЗДА ЛОНДОНА, МИТРОВИЋ БЕЗ ШАНСЕ: Фулам доминирао против фаворита, један тренутак бриљантности пресудио победника

FOTO: AP/Tanjug

Još jednom je tim sa "Krejven kotidža" pokazao zube velikom favoritu, još jednom su od prvog minuta napali protivnički gol, i još jednom je trener Markos Silva pokazao da njegov stil igre ne zavisi od toga koji protivnik je na drugoj strani.

Imao je Fulam ove hladne ostrvske večeri nadmoć i u posedu lopte i kompletiranim pasovima, kao i šutevima u okvir gola, ali ni to nije bilo dovoljno da se dođe do bodova sa današnjeg meča.

Jedan trenutak inspiracije i briljantnosti Harija Kejna iz nadoknade prvog poluvremena bio je dovoljan da pevci odnesu ceo plen sa obale Temze.

Izdanak Totenhemove škole je primio loptu, i onda uputio precizan udarac sa toliko osećaja, koji je završio u mreži Bernda Lena.

Fulam je nastavio da kidiše na protivnički gol, ali je kompaktna defanziva "pevaca" odbila sve nalete rivala.

Mitrović je ponovo bio taj "target-men" koji je bio glavna meta svojih kreativaca iz veznog reda. Srpski as vodio je borbu sa protivničkim defanzivcima tokom svih 90 minuta na meču, ali je Erik Dajer uspeo u potpunosti da mu fizički parira, odnese borbu u skoku, i ostavi Mitra bez i jedne šanse koja bi nosila epitet - "velika".

Fulam će u narednom kolu Premijer lige gostovati Čelsiju na "Stamford bridžu", dok ekipa Antonia Kontea dočekuje Mančester siti na svom terenu.

BONUS VIDEO - Tajna najvećeg fudbalskog stadiona na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a