JUVENTUS DOBIO NOVO RUKOVODSTVO: Anjeli napustio funkciju predsednika, poznata njegova zamena

Tanjug

18. 01. 2023. u 16:48

VLASNICI Juventusa su danas na sastanku izabrali novo rukovodstvo kluba, koje će činiti predsednik Đanluka Ferero i izvrssni direktor Maurisio Skanavino.

ЈУВЕНТУС ДОБИО НОВО РУКОВОДСТВО: Ањели напустио функцију председника, позната његова замена

FOTO: Tanjug/AP

Nakon poslednjeg govora odlazećeg predsednika Andrea Anjelija, prisutnima se obratio novoizabrani predsednik kluba Đanluka Ferero.

- Preuzimam ovu funkciju danas sa velikim ponosom i mnogo emocija. Želim da zahvalim svojim prethodnicima, mnogi od njih su deo mog života već dugo. Želim da se zahvalim Andrei Anjeliju, nadam se da ću biti na visini zadatka koji je pred svima nama i da ću ga obavljati na način na koji ovaj klub zaslužuje. Želim da budem jasan, kada sam prihvatio ovaj posao, uradio sam to sa ciljem da dam samo ono najbolje Juventusu. Radićemo na tome da budućnost kluba bude u srazmeri sa slavnom prošlošću. Ovo je najveći klub u italijanskom fudbalu. Kao što znate, čekaju nas brojni izazovi u narednom periodu. Ali, verujemo da imamo iskustvo i odlučnost da branimo Juventus. Radićemo to odlučno, smireno i bez arogancije. Poštovaćemo sve, ali ćemo i od svih zahtevati poštovanje - izjavio je Ferero.

"Stara dama" u Seriji posle 18 kola zauzima treće mesto sa 37 bodova i zaostaje 10 za liderom, ekipom Napolija.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DULJAJ O DERBIJU U KOME NEĆE BITI AKTER: Ko ima moj broj molim ga da me ne zove tokom utakmice, igrači će znati šta treba da rade