BEN SE OPROSTIO OD ZVEZDE I "DELIJA": Navijače će oduševiti njegova poruka (FOTO)

Novosti online

18. 01. 2023. u 10:58 >> 11:08

EL Fardu Ben je nakon pet sezona napustio Crvenu zvezdu, a od kluba u kojem je osvojio pet šampionata oprostio se emotivno.

БЕН СЕ ОПРОСТИО ОД ЗВЕЗДЕ И ДЕЛИЈА: Навијаче ће одушевити његова порука (ФОТО)

FOTO: M. Vukadinović

Ben je dres Zvezde nosio na 196 utakmica, za to vreme postigao je 83 gola, uz 47 asistencija.

On je bio i miljenik navijača, koji su mu svojevremeno posvetili i transparent "Big Ben - big 10", kada je Ben došao na 10. mesto večne liste strelaca Crvene zvezde.

On je objavio i video sa kompilacijom fotografija tokom pet sezona na Marakani, a poslao je i poruku svim saigračima, radnicima i navijačima Crvene zvezde uz poruku "vidimo se uskoro".

FK Crvena zvezda

- Teško je naći reči da opišem šta za mene predstavlja ovaj odlazak nakon pet godina provedenih u klubu. Želeo bih da se zahvalim svim saigračima sa kojima sam mogao da se družim i sa kojima sam podelio toliko divnih trenutaka. Hvala svim radnicima Crvene zvezde!

- Takođe zahvaljujem se svim navijačima što su mi dali toliko ljubavi i što su me uvek podržavali. Želim vam sve najbolje u budućnosti i vidimo se uskoro - poručio je Ben.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)