STANOJEVIĆ NAKON PREDSTAVLJANJA U NOVOM KLUBU: ''Navikao sam a i volim da radim pod pritiskom''

Novosti online

18. 01. 2023. u 09:27

Bivši trener Partizana Aleksandar Stanojević dobio je posao u turskom superligašu Konjasporu.

СТАНОЈЕВИЋ НАКОН ПРЕДСТАВЉАЊА У НОВОМ КЛУБУ: Навикао сам а и волим да радим под притиском

FOTO: FK Partizan

Sedam meseci je Stanojević bio van fudbala i sad je željan fudbala i novih izazova, pa je o tome pričao i za klupsku televiziju Konjaspora.

- Neko sam ko vredno radi, u fudbalu sam 24 sata, potrudiću se što bolje da se pokažem. Veoma sam srećan što sam ovde, otvaram novo poglavlje. Veliki izazov za mene i želim da se dokažem. Svi imaju velika očekivanja od mene. Očekivano. To vam daje više snage i energije da se pokažete u najboljem izdanju. Navikao sam i volim da radim pod pritiskom, tako je bilo i u prethodnim klubovima. Zbog toga ću se adaptirati na pritisak i očekivanja ovde - rekao je Stanojević.

U trenerskoj karijeri Stanojević je pored vođenja Partizana u dva navrata, vodio još Paok, Makabi, a imao je epizode i u Kini gde je sa klupe predvodio Dalijen, Peking Guoan i Peking Rene, da bi sada posle sedam meseci pauze potpisao ugovor sa turskim prvoligašem.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)