KAD TRENER PARTIZANA PRESKOČI OGRADU: Ono što je Gordan Petrić uradio nateralo je FK Novi Pazar da svetu odmah razglasi šta se desilo

Novosti online

17. 01. 2023. u 16:44

FK Partizan se nalazi na pripremama u Turskoj, a tom prilikom desila se jedna nesvakidašnja scena. O onome što je uradio trener crno-belih, Gordan Petrić, oglasio se fudbalski klub Novi Pazar, koji se u "komšiluku" kluba iz Humske priprema za nastavak sezone.

КАД ТРЕНЕР ПАРТИЗАНА ПРЕСКОЧИ ОГРАДУ: Оно што је Гордан Петрић урадио натерало је ФК Нови Пазар да свету одмах разгласи шта се десило

FOTO: M. Vukadinović

"Novosti" vam prenose to saopštenje Novopazaraca:


"Veliki gest Gordana Petrića i FK Partizan


Na jučerašnjoj pripremnoj utakmici koju je naš klub odigrao protiv ekipe Kapaza, povredu je doživeo naš mladi fudbaler Semir Alić. 

Gest za pamćenje napravio je prvi trener FK Partizan, Gordan Petrić koji je u trenucima kada je ambulantno vozilo došlo da transportuje povređenog igrača, preskočio ogradu terena, prišao do Semira koji je ležao na nosilima i zagrljajem mu pružio podršku.

Takođe, trener je odmah upravi FK Novi Pazar ponudio pomoć i sve kapacitete FK Partizan u eventualnom zbrinjavanju našeg fudbalera. 

Utakmici su, pored trenera Partizana, prisustvovali i njegove kolege iz FK Partizan, delegacija FK TSC kao i još dvadesetak gledalaca. Nakon utakmice, FK Partizan poslao je i poklon na recepciju hotela u kom su smešteni 'plavi' a koji je prosleđen Semiru Aliću. Stepen povrede našeg mladog fudbalera biće poznat tek nakon detaljnijih analiza. 

FK Novi Pazar najiskrenije se zahvaljuje Gordanu Petriću i FK Partizan na ovom zaista lepom gestu", navodi se u saopštenju.

Bonus video: Novo u Zemunelu - Partizanovo brdo za trčanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)