ZVEZDA NE STAJE SA POJAČANJIMA! "Tango Argentino" i na Marakani? Crveno-beli počeli pregovore sa igračem svetski poznatog kluba (VIDEO)

Novosti online

12. 01. 2023. u 22:03

NASTAVLjA se uzbudljiv zimski prelazni rok u FK Crvena zvezda. Kako javljaju argentinski mediji, izgleda da je završena potraga za desnim bekom na "Marakani", a upravo je pomenuta defanzivna pozicija već dugo deficitarna za šampiona Srbije.

ЗВЕЗДА НЕ СТАЈЕ СА ПОЈАЧАЊИМА! Танго Аргентино и на Маракани? Црвено-бели почели преговоре са играчем светски познатог клуба (ВИДЕО)

FOTO: FK Crvena zvezda

Izbor je pao na argentinskog momka, Aleksa Viga, sa kojim su već krenuli pregovori oko jednogodišnje pozajice i opcije otkupa za 2.800.000 dolara, što je oko 2.600.000 evra, prenosi "Kurir".

Interesovanje za ovog igrača prethodnih dana su pokazali Atletiko Taljares, Atletiko Tukuman i bugarski Ludogorec, ali se sada u trku uključio i srpski predstavnik, koji je već i preduzeo konkretne korake za razliku od drugih interesenata.

Naime, Zvezda je već otpočela pregovore sa slavnim klubom, pa će "delije" možda posle dva Argentinca u košarci, dobiti i jednog na fudbalskom terenu.

Crveno-beli su očigledno više nego odlučni da pobede u trci za igrača koji je prošle sezone odigrao čak 42 utakmice na pozajmici u redovima još jednog tamošnjeg velikana, Independijentea.

Ovaj slavni klub imao je opciju da otkupi igrača koji sa Riverom ima ugovor do decembra 2023. godine, ali odlučio se da ne učini to.

Čuveni Martin Demikelis rekao je da ne računaju na njega i da može da krene u potragu za novim klubom. Bivši reprezentativac "gaučosa", a sada trener Independijenta odrekao se velikog talenta, a ta odluka mogla bi da obezbedi dugoročno rešenje na poziciji desnog beka crveno-belima.

Bonus video: Novo u Zemunelu - Partizanovo brdo za trčanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić, besan zbog Kosova, poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima