SERGEJ MILINKOVIĆ-SAVIĆ U PREMIJER LIGI? Stigla ponuda, Lacio odbio, ali tu nije kraj - "cenkanje" tek počinje (VIDEO)

Novosti online

12. 01. 2023. u 17:23

SERGEJ MILINKOVIĆ-SAVIĆ i ove zime je tražena "roba" na fudbalskoj "pijaci". Glasine da će srpski reprezentativac napustiti "Olimpiko" sve više kuljaju, a sada je stigla i prva ponuda za vezistu na adresu Lacija.

СЕРГЕЈ МИЛИНКОВИЋ-САВИЋ У ПРЕМИЈЕР ЛИГИ? Стигла  понуда, Лацио одбио, али ту није крај - ценкање тек почиње (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

U pitanju je engleski Njukasl, međutim, rukovodstvo Lacija odbilo je prvu ponudu najbogatijeg fudbalskog kluba sveta prenose italijanski mediji. Popularni "SMS" bio je glavna tema štampe na Apeninima ovoga jutra.

Foto AP

Il Mesađero" je objavio da je Njukasl zainteresovan za srpskog fudbalera i da nudi čak 60 miliona evra plus bonuse.

"Kalčomerkato" sa druge strane tvrdi da je prvi čovek Lacija Klaudio Lotito odbio ponudu engleskog premijerligaša, jer je rimski klub tražio 82 miliona evra za Milinković-Savića.

Nema dileme da se klub sa severa Engleske neće zaustaviti ovde, te se očekuje da bogati Arapi dođu ponovo sa poboljašnom ponudom, a "cenkanje" bi moglo da se nastavi sve do kraja zimskog prelaznog roka. 

Srpski fudbaler ima ugovor sa Laciom do juna 2024. godine, a tim iz prestonice rizikuje da izgubi svog najskupljeg igrača bez obeštećenja, pa bi ovo mogla biti poslednja prilika da prihoduju od prodaje svoje zvezde.

On je član Lacija od 2015. godine, a pre toga je igrao za Genk i Vojvodinu. Za rimski klub odigrao je 316 mečeva i postigao 63 golova.

BONUS VIDEO: BRAZIL TUGUJE: Trodnevna nacionalna žalost dok se zemljaci sećaju i opraštaju od Pelea

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DULJAJ PREKINUO SPEKULACIJE! Otkrio da li je namerno dobio žuti karton pred večiti derbi