BOMBA U SUBOTICI: Želela ga Zvezda a on potpisao za Spartak

Novosti online

10. 01. 2023. u 12:05

Spartak Subotica se ozbiljno pojačala pred nastavak sezone.

БОМБА У СУБОТИЦИ: Желела га Звезда а он потписао за Спартак

Tanjug/AP

Spartak je u svoje redove doveo Edmunda Ada, bivšeg igrača Šerifa iz Tiraspolja.

Ovaj 22-godišnji reprezentativac Gane novo je pojačanje Spartaka. On je sa Šerifom pobedio Real i pružao fenomenalne partije u dresu moldavskog tima. U prethodna dva prelazna roka se povezivao i sa Crvenom zvezdom, koja nije krila interesovanje za mladog fudbalera, ali transfer se nije realizovao.

- Ado je ogromno pojačanje za naš klub i verujem da će se već tokom priprema potpuno uklopiti u ekipu i pokazati sav svoj kvalitet. Iako nije igrao poslednjih 6 meseci, siguran sam da će brzo ući u formu i pružati dobre partije. Veoma smo zadovoljni što smo uspeli da dovedemo igrača koji ima 12 utakmica Lige šampiona, pobedu protiv Reala u Madridu i koji je A reprezentativac Gane, a pritom je veoma mlad i ima ogroman potencijal – rekao je predsednik Spartaka Nikola Simović.

Ado nije krio zadovoljstvo potpisivanjem za novi klub.

- Izuzetno su me svi lepo prihvatili u klubu i drago mi je da sam ovde. Nisam još imao prilike da treniram sa momcima, ali sam na internetu pogledao hajlajtse sa poslednjih nekoliko utakmica. Mislim da Spartak ima kvalitetne fudbalere, došao sam da im pomognem. Znam koje su ambicije kluba, nadam se da ćemo stvoriti dobru atmosferu i zajedno ostvariti ciljeve – rekao je Ado za klupski sajt.

BONUS VIDEO: PEČAT NAJBOLjEG: Koje rekorde juri Novak Đoković?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)