NOVA GODINA, A MIHINA ŽENA... Arijana Mihajlović je rešila da ovo uradi dve nedelje posle Sinišine smrti (FOTO)

Novosti online

31. 12. 2022. u 17:51

SINIŠA Mihajlović je umro i ostavio dobar deo svetske javnosti da tuguje za preranim odlaskom fudbalskog velikana, a njegova supruga Arijana je 15 dana kasnije rešila da planetu podseti na ljubav koja je njih dvoje i krasila.

НОВА ГОДИНА, А МИХИНА ЖЕНА... Аријана Михајловић је решила да ово уради две недеље после Синишине смрти (ФОТО)

Foto Instagram/ariannamihajlovic

Otkako je Mihajlović preminuo, njegova žena se nekoliko puta oglašavala, a pred sam kraj 2022. i početak nove, 2023. godine, objavila je dve fotografije sa Mihom.

Jednu ste mogli da vidite u vrhu ove vesti, a uz drugu, koja sledi, napisala je i sledeću poruku:

- Ono što si u svojoj suštini mogu da razumeju samo oni koji gledaju izvan očiglednog. A "izvan" nije za svakoga. Volim te izvan svega - glasile su emotivne reči Arijane Mihajlović pred ulazak u prvu novogodišnju noć od dočeka 1996. u kojoj neće biti uz Sinišu.

Arijana Mihajlović - biografija

Arijana Rapaćoni (rođena 10. novembra 1971.) je skroman život porodice u kojoj je odrastala početkom 90-ih godina prošlog veka zamenila glamuroznijim kada je radila u nekoliko televizijskih emisija. Među najpoznatijim su bili "Luna park", čiji je voditelj bio Fabricio Frici, i "Oni koji igraju fudbal". Upoznala je Sinišu Mihajlovića 1995. godine, kada je on igrao za Sampdoriju, razvila se ljubav na prvi pogled i od tada se ona u potpunosti posvetila Srbinu, s kojim je zasnovala porodicu.

Arijana i Siniša Mihajlović - kako su se upoznali?

Posle meča koji je Siniša Mihajlović sa Sampdorijom odigrao u Rimu, na Olimpijskom stadionu, Miha ju je ugledao u restoranu na brdašcu u zapadnom delu italijanske prestonice, Đanikolu.

Bila je to ljubav na prvi pogled.

- Mislio sam da se nikada neću ženiti, ali čim sam je ugledao, pomislio sam kako bi nam samo lepa bila deca - priznao je svojevremeno Siniša.

Nakon što su se upoznali, srpski fudbaler iz Sampdorije je tada priznao jednom Arijaninom prijatelju da "ako bi ga ona poželela, oženio bi se sa njom već sledećeg dana!".

Svadba se, ipak, nije desila tako brzo. Ali jeste već 1996...

Siniša Mihajlović - deca

Siniša Mihajlović se tokom igračke karijere u Seriji A, u koju je stigao posle evropske i svetske titule sa Crvenom zvezdom, oženio Arijanom Rapaćoni.

Građanski brak su 1996. godine sklopili u Rimu, a 2005. godine venčali su se i u manastiru u Sremskim Karlovcima. Na pozivnicama za venčanje napisali su da ne žele poklone, već da umesto toga svi koji nameravaju da im nešto daruju pomognu Domu za nezbrinutu decu Dečje selo u Sremskim Karlovcima.

Arijana i Siniša dobili su petoro dece: ćerke Viktoriju i Virdžiniju, kao i sinove Miroslava, Dušana i Nikolasa.

Siniša Mihajlović je kasnije priznao i vanbračnog sina Marka (o kome su vam "Novosti" već pisale), ali je i pored tog "mladalačkog izleta" - Arijana bila i ostala njegova najsvetlija zvezda u životu. Njoj se, kao i deci koju je s njom dobio, posvetio do svog poslednjeg daha.

Siniša Mihajlović - biografija

Rođen 20. februara 1969. u Vukovaru, Siniša Mihajlović je fudbalsku karijeru počeo kao levo krilo, da bi prelaskom u Italiju bio prekomandovan u odbranu, gde je igrao do kraja igračke karijere.

Prvo je nastupao za Borovo, potom za Vojvodinu, a od 1990. do 1992. za Crvenu zvezdu, s kojom je osvojio Kup šampiona i Interkontinentalni kup.

Prešao je potom u Seriju A, gde je nosio dresove Rome (dve sezone), Sampdorije (četiri), Lacija (šest) i Intera (dve).

Za reprezentaciju Jugoslavije Mihajlović je odigrao 63 utakmice i postigao 10 golova, a učestvovao je i na Svetskom prvenstvu 1998. i Evropskom prvenstvu 2000.

Poznat je kao jedan od najboljih izvođača slobodnih udaraca u svetu (on i Đuzepe Sinjori su jedini igrači koji su u Seriji A postigli tri pogotka na jednoj utakmici iz slobodnih udaraca), a takođe drži rekord po broju postignutih golova iz slobodnih udaraca u italijanskom prvenstvu zajedno sa Andreom Pirlom (28).

Posle završetka igračke karijere radio je kao pomoćni trener u Interu do 2008. i u tom periodu osvojio još dve titule prvaka kao i jedan trofej superkupa Italije. Pored Intera je bio i trener Katanije, Fjorentine, fudbalske reprezentacije Srbije, Sampdorije, Milana, Torina i Sportinga iz Lisabona, a u Bolonji je bio dvaput. Poslednji put od 2019, tačno deset godina nakon što je prvi put napustio taj klub.

Bonus video: In memoriam - Siniša Mihajlović

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili