OVI PRAVE TIM SVETA? Već su odabrali ko im je bolji, Mesi ili Ronaldo, a odmah dovode još jednu zvezdu

Novosti online

25. 12. 2022. u 15:34

FUDBALSKI klub Al Nasr iz Saudijske Arabije se ne šali. Sve su usmerili ka dovođenju Kristijana Ronalda, ali tu nije kraj, pošto su se namerili da angažuju još jednu zvezdu svetskog fudbala.

ОВИ ПРАВЕ ТИМ СВЕТА? Већ су одабрали ко им је бољи, Меси или Роналдо, а одмах доводе још једну звезду

FOTO: AP/Tanjug

Kako tvrdi dobro obavešteni francuski novinar Santi Auna uprava ovog tima pokazala je interesovanje za igrača Čelsija Ngoloa Kantea i pokušaće da dogovori transfer za leto.

Razlog zbog kojeg tek za šest meseci žele da dovedu francuskog vezistu je taj što će mu tada sa "plavcima" isteći ugovor i biće slobodan u izboru nove sredine.

Kante ne bi imao ništa protiv ni da ostane u Londonu, ali veliko je pitanje da li klub želi da ga zadrži s obzirom na to da se u poslednje vreme često povređuje i zbog toga ne igra puno.

Ovog 31-godišnjaka želi i Barselone, no problem Katalonaca je taj što bi mogli da prekrše finansijski fer-plej.

Problem Al Nasru za dovođenje Portugalca i Francuza može da predstavlja ograničenje broja stranaca. U prvenstvu Saudijske Arabije dozvoljeno je sedam, a ovaj klub ih ima osam, pa je jasno da bi neko morao da ode kako bi se otvorilo mesto za dvojicu potencijalnih novajlija.

Nema nikakve dileme da bi Al Nasr dolaskom Ronalda i Kantea postao veoma moćan, a ako se na to doda da su sada u ekipi Luiz Gustavo, Vensan Abubakar, David Ospin, Anderson Taliska... tim deluje veoma snažno.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEVERKUZEN NASTAVIO DA PIŠE ISTORIJU: Farmaceuti oborili neverovatan rekord