"SINIŠA JE BIO UBEĐEN DA ĆE PREŽIVETI": Posetio Mihajlovića u bolnici dan pred smrt, pa otkrio detalje

Novosti online

24. 12. 2022. u 10:58

Legenda srpskog, italijanskog, evropskog i svetskog fudbala Siniša Mihajlović nije uspeo da se još jednom izvuče u borbi sa leukemijom, već je preminuo u 54. godini, posle duge i teške borbe sa opakom bolesti.

СИНИША ЈЕ БИО УБЕЂЕН ДА ЋЕ ПРЕЖИВЕТИ: Посетио Михајловића у болници дан пред смрт, па открио детаље

Ata images

Dugogodišnji funkcioner Lacija, koji kao tim-menadžer u klubu radi skoro pola veka, Mauricio Manzini, divio se Mihi i to nikada nije krio.

- Siniša Mihajlović je legenda. Sve što mu se desilo je prava drama i osećam se prazno. Bio je veliki borac, nikada nije odustajao, uvek je imao poštovanja za druge ljude - rekao je Manzini za "Informer".

Potom je otkrio da ga je 24 sata pred smrt posetio u bolnici, a izneo je i neke detalje o tome kako je Miha razmišljao.

- Posetio sam ga u bolnici dan pre nego što je preminuo i bio je uveren da će imati šanse da pobedi leukemiju. Nažalost, to se nije desilo, ali sam siguran da se borio do samog kraja.

Na kraju je imao jasan zaključak o Siniši, kakavje bio za života.

- Mihajlović je bio uvek isti i na fudbalskom terenu i u životu. Poštovao je druge ekipe, nikad rivale nije posmatrao kao neprijatelje, već kao rivale - poručio je na kraju Manzini.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVE INFORMACIJE: Evo u kakvom je stanju sin Dejana Stankovića