FUDBALSKI ZEMLJOTRES! Brazil zove Žozea Morinja

Novosti online

23. 12. 2022. u 17:07

FUDBALSKA federacija Brazila želi portugalskog stratega, Žozea Morinja za selektora, prenosi ugledni rimski list "Republika".

ФУДБАЛСКИ ЗЕМЉОТРЕС! Бразил зове Жозеа Мориња

Tanjug/AP

Kako se navodi, Brazilci koji su se posle eliminacije u četvrtfinalu Mundijala razišli sa selektorom Titeom, poslali su ponudu aktuelnom treneru Rome i čekaće odgovor najkasnije do kraja januara.

Morinjo takođe ima ponudu i rodnog Portugala da nasledi Fernanda Santoša na mestu selektora, ali se priča da je "gospodin posebni" tu ponudu glatko odbio.

Brazil nije bio šampion sveta od 2002. godine i jasno je da će novi selektor imati zadatak da na narednom Mundijalu "napadne" šesti trofej. 

Neuspeh u Kataru zapalio je javnost u zemlji "karioka", koja je besna nakon nedavno završenog Svetskog prvenstva i željna da ponovo sedne na krov sveta.

Za to će im trebati nešto posebno, čovek koji je majstor nok-aut fazi takmičenja, a boljeg za tako nešto od Morinja, teško da će naći.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)