"OFK BEOGRAD JE KLUB KOJI VOLIM!" Zvezdan Terzić o preuzimanju "romantičara": Na Karaburmi će se opet igrati evropske utakmice

Tanjug

22. 12. 2022. u 19:10

OFK Beograd je klub koji volim, klub u kome sam proveo 27 godina i moja obaveza je da mu pomognem da se reorganizuje i vrati u Superligu Srbije, izjavio je danas za Tanjug generalni direktor Crvene zvezde Zvezde Terzić.

ОФК БЕОГРАД ЈЕ КЛУБ КОЈИ ВОЛИМ! Звездан Терзић о преузимању романтичара: На Карабурми ће се опет играти европске утакмице

FOTO: FK Crvena zvezda

Nekadašnji funkcioner OFK Beograda Momčilo Minić izabran je za predsednika kluba, dok su novi potpredsednici Kostadin Terzić, sin Zvezdana Terzića, i Stefan Babović, nekadašnji reprezentativac, odučeno je u sredu na Skupštini kluba.

Novo rukovodstvo dolazi posle neuspele epizode uprave na čelu sa Dušanom Petkovićem i učiniće sve da se slavni klub, koji trenutno igra u srpskoj ligi, ekspresno vrati u viši rang, a zatim i dodatno ojača i vrati se u elitno društvo srpskog fudbala.

Novo rukovodstvo imaće saradnju sa Crvenom zvezdom, na čijem čelu je kao generalni direktor Zvezdan Terzić, dugogodišnji kapiten i funkcioner OFK Beograda.

"OFK Beograd je klub koji volim, klub u kome sam proveo 27 godina. Moja obaveza je da pomognem OFK Beogradu da se reorganizuje i vrati u Superligu. Kostadin Terzić i Andrej Mrkela su rođeni na tom stadionu, tu su prohodali i oni imaju obavezu i treba da se uključe u rad kluba. Najveće pojačanje će biti Stefan Babović, koji je bio igrač OFK Beograda i njegov otac Milija Babović, koji je 10 godina bio potpredsednik i sponzor ovog kluba. Babovići su porodica kojima je fudbal u krvi, a OFK Beograd neizmerno vole. Inače, Milija Babović je pre 25 godina krstio Kostadina, a prošle godine i njegovog sina Vuka", istakao je Terzić.

Za novog generalnog direktora OFK Beograda biće postavljen Stevan Višnjić, a za sportskog direktora Andrej Mrkela, sin Zvezdinog sportskog direktora Mitra Mrkele, takođe bivšeg igrača "romantičara".

Novi Upravi odbor OFK Beograda čine Irina Popović, Zoran Mitrović, Nenad Đorđević, Miroslav Ivanović, Marko Miljković Cici i Dušan Tomašević.

"Još ozbiljnih ljudi iz sveta biznisa će naknadno biti kooptirani u Upravni odbor. Napraviće se ozbiljan petogodišnji plan. Cilj je da OFK Beograd opet bude u vrhu srpskog fudbala i da se na Karaburmi igraju evropske utakmice", zaključio je Terzić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju