ONI SU NOSILI KOVČEG SINIŠE MIHAJLOVIĆA: Dvojica Srba, selektor Italije i najpoznatiji "ćelavac" na Apeninima

Novosti online

19. 12. 2022. u 18:08

Veliki fudbalski asovi i prijatelji sa kojima je Siniša Mihajlović bio nerazdvojan, nosili su kovčeg slavnog sportiste na sahrani u Rimu.

ОНИ СУ НОСИЛИ КОВЧЕГ СИНИШЕ МИХАЈЛОВИЋА: Двојица Срба, селектор Италије и најпознатији ћелавац на Апенинима

FOTO: M. Ostojić

Bili su to čuveni nekadašnji reprezentativci Italije Roberto Manćini, Atilio Lombardo, Lorenco de Silvestri, Sinišin kum i nekada saigrač na Apeniskom poluostrvu i našoj reprezentaciji Dejan Stanković, kao i Srbin koji igra za Austriju Marko Arnautović, koga je Mihajlović trenirao u Bolonji i mnogo poštovao.

Kovčeg sa telom Siniše Mihajlovića juče je bilo izložen u zgradi opštine u Rimu, a mnogobrojni žitelji Rima oprostili su se od njega. Poštu su mu odali i saigrači i protivnici.

Kovčeg je skoro u potpunosti bio prekriven belim cvećem dok su Mihajlovićevi poštovaoci ostavljali šalove, posebno fudbalskog kluba Lacio, i pisma u kojima se opraštaju od nekadašnjeg fudbalera koji je u petak umro od leukemije.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju