PLIŠANI LAV, RUŽE I PORUKA PORODICE NA SRPSKOM: Ovde je sahranjen Siniša Mihajlović (FOTO)

Novosti online

19. 12. 2022. u 16:59

LEGENDA srpskog i svetskog fudbala Siniša Mihajlović sahranjen je ovog ponedeljka u krugu porodice nakon javne službe u bazilici na Trgu Republike kojoj su prisustvovale hiljade ljudi uključujući i krem italijanskog i srpskog fudbala.

ПЛИШАНИ ЛАВ, РУЖЕ И ПОРУКА ПОРОДИЦЕ НА СРПСКОМ: Овде је сахрањен Синиша Михајловић (ФОТО)

FOTO: Ata images

Kovčeg su iz bazilike izneli bivši i sadašnji igrači Lacija, predvođeni Dejanom Stankovićem i Robertom Mančinijem, a na poslednji počinak ispratila ga je najuža porodica i kumovi.

Dve crvene ruže u vazici i mala plišana igračka-lav stoje ispred ploče sa fotografijom nasmejanog Siniše ispod koje stoje datumi rođenja i smrti, S leve strane na srpskom piše "Volimo te", a sa desne je uklesan pravoslavni krst.

Ispred mesta večnog počinka "božanske levice" postavljena su četiri venca od belih ruža - po jedan od mame, supruge, dece i unuke.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)