TEN HAG ZABRINUT: Ne znam kada će se Sančo vratiti u tim

Tanjug

14. 12. 2022. u 14:06

Džejdon Sančo ne trenira sa prvim timom Mančester junajteda i trenutno se nalazi u Holandiji gde radi sa pomoćnim trenerima engleskog kluba, izjavio je menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag, a prenosi Skaj sport.

ТЕН ХАГ ЗАБРИНУТ: Не знам када ће се Санчо вратити у тим

FOTO: Tanjug/AP

Engleski napadač se povredio tokom oktobra i zbog toga nije bio uvršten na spisak reprezentacije Engleske za Mundijal ali nije bio ni u sastavu Mančester junajteda tokom prijateljskih utakmica u Španiji ranije ovog meseca.

- Pokušavamo da ga vratimo, reč je o kombinaciji fizičkog i mentalnog stanja. Imao sam nekoliko razgovora sa Džejdonom i mislim da se neće vratiti ove nedelje. Na turneji u Australiji je igrao dobro, takođe i na početku prvenstva protiv Liverpula, Lestera i Arsenala. Od tada je počela da mu opada forma. Prvo sve posmatrate, a onda statistika to i potvrdi. Na početku sezone je postizao golove i upisivao asistencije, učestvovao u ključnim akcijama, zatim ga je bilo sve manje i manje u njima. Pad se ponekad dešava. I ne znate šta je uzrok. Trenutno smo u postupku istraživanja. Nisam siguran kada će se vratiti u trenažni proces - izjavio je menadžer "crvenih đavola".

Mančester junajted prvu narednu utakmicu igra 21. decembra protiv Barnlija u okviru Karabao kupa.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna