Sajmon Bastijansen, saradnik Luke Modrića od 2018. godine i stručnjak za brendiranje, otkrio je da se sa najboljim hrvatskim fudbalerom sreo u Zagrebu, posle Svetskog prvenstva u Rusiji.

- Upravo je osvojio Zlatnu loptu, iste godine osvojio je Ligu šampiona i bio srebrni na Svetskom prvenstvu i postao najbolji igrač turnira, ali kada sam ga upoznao, shvatio sam da je on najpristojnija sportska zvezda koju sam ikada upoznao. A, upoznao sam mnogo njih - rekao je Bastijansen danskim medijima.

Bastijansen je tom prilikom Modriću doneo na poklon sat, koji je želeo da radi sa tada najboljim fudbalerom sveta.

Foto: RTS printskrin

 

 

- Seli smo da popijemo piće, a on je pogledao na svoj sat. U stvari, i ja sam zurio u njega i rekao sam mu da nosi veoma lep sat. On mi se ljubazno zahvalio i onda je, izgleda, dobio ideju - rekao je Bastijansen.

Modrić je tada na svojoj ruci nosio časovnik od crvenog zlata vredan 40.000 evra.

- To je poseban sat - rekao je tada Luka.

Foto: Profimedia

 

 

- Kaže mi da se tim satom počastio nakon što je osvojio Zlatnu loptu, ali dodaje da je kupio ukupno 25 satova za svoje saigrače iz Real Madrid i još 25 za saigrače iz reprezentacije. Ali, poklone nisu dobijali samo njegovi saigrači, kupovao ih je za vozače autobusa, lekare, fizioterapeute i asistente - otkrio je stručnjak za brendiranje detalje razgovora sa fudbalerom Reala.

Kako se iz priče može zaključiti, Modrić je za svoje najbliže saradnike iz reprezentacije i kluba potrošio dva miliona evra na satove, preneo je hrvatski "Index".