MERIDIAN PONOVO ČASTI: iPhone, iPad, MacBook i brojne druge nagrade čekaju na tebe!

Promo

10. 12. 2022. u 10:00

Sve na jednom mestu - fudbal, zabava, klađenje i nagrade!

МЕРИДИАН ПОНОВО ЧАСТИ: иПхоне, иПад, МацБоок и бројне друге награде чекају на тебе!

FOTO: Meridian kladionice promo

Mundijalska groznica trese planetu! Sve je u znaku najvećeg fudbalskog događaja na svetu, pa kako onda da ne iskoristimo priliku da uz dobar fudbal zabavu podignemo na još viši nivo?!

Mundijal ulazi u samu završnicu, ali užitak nije potpun ako malo ne okušamo sreću, zar ne? Ne možemo biti osvajači "Boginje", ali možemo postati vlasnici vrednih nagrada i vrhunskih poklona!

Za tako nešto jedna adresa je proverena – sportska kladionica Meridian! Uz standardan bonus dobrodošlice, tu je i najveći specijal za Mundijal sa vrlo zanimljivim igrama i top kvotama. Pa, šta onda fali?

Možda, jedna promocija da “začini” ovaj spektakl? Ako ste saglasni, onda je vreme da posetite meridianbet.rs sajt, jer je Meridian ponovo organizovao fantastično takmičenje - “POGODI NAJVEĆU KVOTU”.

Šta možete da osvojite? Pa, pravo je pitanje “šta sve ne možete da osvojite” jer nagradni fond je spektakularan – 500.000 RSD BONUSA, MacBook, iPad, iPhone i Apple Watch.

Nagrade su spremne za 30 najuspešnijih igrača, a na vama je samo da u periodu od 20. novembra do 18. decembra POGODITE NAJVEĆU KVOTU!

Ako budete uspešni očekuje vas: MacBook, iPad, iPhone 14, Apple Watch i čak 500.000 RSD bonusa za online klađenje! Kako će nagrade biti raspoređene možete saznati na meridianbet.rs sajtu, a u nastavku malo više o samoj promociji…

U promociji učestvuju svi tiketi odigrani na meridianbet.rs sajtu ili aplikaciji, kao i tiketi odigrani na Meridian uplatnim mestima uz Meridian plus kartice. U promociji učestvuju i dobitni i nedobitni tiketi. Ukupna pogođena kvota kod nedobitnih tiketa računa se kao proizvod svih pogođenih kvota na tiketu.

Minimalna uplata je 100 RSD uz minimalan broj parova na tiketu 5, kao i minimalnom kvotom po paru 1.35. Takođe, potrebno je da tiket sadržati minimum jedan meč iz ponude za Svetsko prvenstvo u Kataru za tekući dan.

Pobednici su oni igrači koji na kraju takmičarskog perioda imaju tiket sa najvećom pogođenom kvotom.

PRIKLjUČI SE, POBEDI I NAVIJAJ SVETSKI!

MERIDIAN POKLANjA NAJVEĆI BONUS DOBRODOŠLICE: Ukoliko još uvek nemaš otvoren nalog na meridianbet.rs sajtu, registruj se već danas jer tom prilikom dobijaš fantastičan bonus bez uslova – čak 2.000 dinara za tiket!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni