KĆERKA MU POGINULA U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI: Tragedija koja je obeležila život Miodraga Ješića

Novosti online

08. 12. 2022. u 12:56

Legendarni fudbaler i nekadašnji trener Partizana Miodrag Ješić poginuo je danas u saobraćajnoj nesreći.

КЋЕРКА МУ ПОГИНУЛА У САОБРАЋАЈНОЈ НЕСРЕЋИ: Трагедија која је обележила живот Миодрага Јешића

Foto arhiva VN

A na identičan način mu je stradala i kćerka.

On je u perioda kada je po drugi put seo na klupu Partizana (sezona 2006/2007) u jednom od intervjua govorio o velikoj tragediji koja ga je, po njegovim rečima, bacila u ogromnu tugu i depresiju.

Ćerka mu je sa svega 19 godina doživela saobraćajnu nesreću i kasnije zahvaljujući nemarnosti jednog lekara preminula od unutrašnjeg krvarenja.

- Moja bivša supruga Jelena me je obavestila da je naša ćerka imala saobraćajnu nesreću i odmah sam doleteo iz Tunisa za Beograd, a od straha od loših vesti sam se plašio sletanja u Srbiju. Nisam mogao da podnesem činjenicu da mi je ćerka preminula. Jelena u saobraćajnoj nesreći nije imala ni ogrebotine. Hitna služba je bila na licu mesta i odmah su je odveli na kontrolu u Urgentni centar. Sve je bilo u redu na prvim pregledima, ali kada je lekar zadužen da napravi ultrazvuk tog dana trebao da napravi snimak on je spavao i niko nije smeo da ga probudi jer je bio nezgodan. Tako su mi govorili. Jelena je imala unutrašnje krvarenje i posle nekoliko dana je preminula. Da je lekar tog dana odmah uradio snimak, ona bi ostala živa, a imala je svega 19 godina - rekao je Miodrag Ješić.

Kobni događaj se dogodio pre 20 godina u vreme kada je Ješić vodio ekipu Sfaksiena iz Tunisa.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista