ATLETIKO ODREDIO CENU: Jorgandžije traže neverovatan novac za Žoaa Feliksa

Tanjug

07. 12. 2022. u 16:40

FUDBALER madridskog Atletika i portugalski reprezentativac Žoao Feliks izjavio je da je fokusiran samo na Svetsko prvenstvo i dodao da ne razmišlja gde će da nastavi karijeru, prenose španski mediji.

АТЛЕТИКО ОДРЕДИО ЦЕНУ: Јорганџије траже невероватан новац за Жоаа Феликса

FOTO:EPA

Žoao Feliks je reagovao na izjavu izvršnog direktora Atletika Hila Marina, koji je u utorak rekao da portugalski fudbaler ne želi da ostane u madridskom klubu.

- Potpuno sam fokusiran na Svetsko prvenstvo. Moj menadžer mi ne govori ništa o tome šta se dešava niti želi da radi to. Moram da ostanem fokusiran i odigram odlično - rekao je Žoao Feliks.

Atletiko je pre nešto više od tri godine doveo portugalskog fudbalera iz Benfike za 127 miliona evra, a prema tvrdnji španskih medija obeštećenje za Žoaoa Feliksa sada iznosi čak 140 miliona evra.

Interesovanje za portugalskog fudbalera pokazali su Pari Sen Žermen, Čelsi, Bajern i Arsenal.

Žoao Feliks (23) je član Atletika od 2019. godine, a za madridski klub odigrao 129 utakmica i postigao je 33 golova.

On je trenutno sa reprezentacijom Portugala na Svetskom prvenstvu u Kataru. Portugal će u subotu u četvrtfinalu SP igrati protiv Maroka. Za nacionalni tim četiri puta se upisao u strelce na 27 mečeva.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije