URNEBESNO: Fudbaler Al Nasra je spreman čak i na ovo, samo da Kristijano Ronaldo dođe u taj klub

Novosti online

05. 12. 2022. u 22:35

ČINI se da je Kristijano Ronaldo blizu odluke da potpiše za Al Nasr, a uzbekistanski igrač koji nastupa u tom klubu Džalolidin Mašaripov spreman je da slavnom Portugalcu ustupi - svoj dres.

УРНЕБЕСНО: Фудбалер Ал Насра је спреман чак и на ово, само да Кристијано Роналдо дође у тај клуб

FOTO: AP/Tanjug

Naime, on nosi broj sedam koji prati Kristijana kroz karijeru, ali da bi mogao da ga preda jednom od najbiljih fudbalera svih vremena, potrebno je da iskusni 37-godišnji zaista dođe u klub iz Saudijske Arabije.

- Al Nasr ima ne mnogo, nego baš mnogo novca. Čuo sam da je klub ponudio ugovor Ronaldu. On će odlučiti da li će doći u klub. Kristijano Ronaldo je Kristijano Ronaldo. Bićemo srećni ako dođe i uzme broj sedam. Igrači te klase moraju se poštovati. Kristijano će uzeti sedmicu od Mašaripova, a ne od nekog drugog igrača - rekao je Džalolidin Mašaripov za "Šampionat Azija".

Podsetimo, kako javljaju pojedini svetski mediji, Ronaldo je dobio ponudu da potpiše dvoipogodišnji ugovor sa Al Nasrom. U Saudijskoj Arabiji bi trebalo da zarađuje oko 200 miliona evra godišnje.

Kristijano trenutno sa Portugalom igra Svetsko prvenstvo, a u četvrtfinalu će odmeriti snage sa Švajcarskom.

Na portalu "Novosti" vas, u posebnoj sekciji, čekaju sve najnovije, najvažnije i najzanimljivije vesti vezane za Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)