DUŠAN VLAHOVIĆ MOŽE DA BUDE PONOSAN: Deda sa devetoro unučadi došao da ga dočeka sa Mundijala (VIDEO)

Novosti online

04. 12. 2022. u 16:18

FUDBALSKA reprezentacija Srbije nije najslavnije okončala Svetsko prvenstvo 2022 čiji je domaćin Katar, pa se u nedelju vratila u Beograd, a tamo joj je priređen mali doček.

ДУШАН ВЛАХОВИЋ МОЖЕ ДА БУДЕ ПОНОСАН: Деда са деветоро унучади дошао да га дочека са Мундијала (ВИДЕО)

Foto: Č. Vuković

Podsetimo, Srbija je ispala sa Svetskog prvenstva, Švajcarska ju je pobedila posle preokreta u 3. kolu, nakon čega se ekipa selektora Dragana Stojkovića Piksija našla na začelju grupe B (sve grupe, stanje na njima, te raspored utakmica koje se danas igraju u koji slede na Mundijalu možete odmah da vidite kada kliknete OVDE).

"Orlovi" su jutros krenuli iz svog hotela u Dohi, o čemu su vas "Novosti" sa lica mesta izvestile, a u Beogradu, na aerodromu "Nikola Tesla" dočekalo ih je desetak, dvadeset osoba. Među njima i novinari, ali i - deda po stricu Dušana Vlahovića, Milovan.

On je ponosno istakao da je na doček doveo i devetoro unučića, a i da je bio izuzetno srećan kada je njegov najpoznatiji unuk dao gol na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Kako je izgledao susret novinara s njim, pogledajte i poslušajte u našem video prilogu:

 

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022 je u toku, kliknite na ovaj link i pratite ga uživo uz portal "Novosti".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)