SIN LEGENDARNOG TIRAMA PRED TRANSFEROM KARIJERE: Fudbalski gigant "zagrizao" za naslednika jednog od najvećih u istoriji Francuske (VIDEO)

Tanjug

01. 12. 2022. u 17:25

MARKUS Tiram, član Borusije iz Menhengladbaha i sin francuske fudbalske legende Lilijana Tirama mogao bi karijeru da nastavi u Bajernu iz Minhena, prenose nemački mediji.

СИН ЛЕГЕНДАРНОГ ТИРАМА ПРЕД ТРАНСФЕРОМ КАРИЈЕРЕ: Фудбалски гигант загризао за наследника једног од највећих у историји Француске (ВИДЕО)

Foto: AP

Tiram ima ugovor sa Borusijom do kraja sezone. a želi novi izazov u karijeri. Čelnici Bajerna planiraju da angažuju pojačanja u napadu, a navodno je Tiram prvi na listi želja.

Nemački mediji podsećaju da Borusija nema mnogo izbora. Ili će prodati francuskog fudbalera u januarskom prelaznom roku ili će na kraju sezone pustiti da Tiram nastavi u nekom drugom klubu bez obeštećenja.

Tiram (25) je ponikao u Sošou, igrao je i za Gengam, pre nego što je 2019. godine stigao u Borusiju. On je sin bivšeg francuskog reprezentativca Lilijana Tirama.

Za Borusiju je ove sezone odigrao 17 utakmica i postigao je 13 golova.
 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere