NI ONI GA NEĆE: HOLAD MOŽE, KRISTIJANO RONALDO - NE! Engleski sedmoligaš demantovao glasine da dovodi slavnog Portugalca

Novosti online

23. 11. 2022. u 18:42

MALENI Ašton junajted, član Severne premijer lige, sedmog razreda engleskog ligaškog sistema, izazvao je brojne pozitivne reakcije pre desetak dana, kada je poslao zvaničnu ponudu Mančester sitiju za Erlinga Holanda. Posle najnovije vesti sa Ostrva, da je Kristijano Ronaldo ostao bez kluba posle raskida sa Mančester junajtedom, opet se oglasio klub iz istočnog dela Šireg Mančestera.

НИ ОНИ ГА НЕЋЕ: ХОЛАД МОЖЕ, КРИСТИЈАНО РОНАЛДО - НЕ! Енглески седмолигаш демантовао гласине да доводи славног Португалца

Foto: AP

Zvanično klupsko saopštenje izdali su "crvendaći" povodom glasina koje su počele da kruže po Ostrvu, da će poslati ili su to već učinili, zvaničnu ponudu KRistijanu Ronaldu, da karijeru nastavi u njihovim redovima.

- Uprkos glasinama koje su se pojavile na društvenim mrežama nakon što je ostao bez posla u Mančester junajtedu, Ašton junajted može da potvrdi da nikakvih kontakata sa Kristijanom ronaldom nije bilo niti će ih biti u budućnosti. Klub se neće dalje oglašavati po ovom pitanju - stoji u saopštenju kluba.

Ašton junajted je osnovan 1878. godine. Najviši stepen takmičenja u kome je igrao bila je Severna grupa Nacionalne konferencije, šesti rang takmičenja, a u FA kupu su najdalje dogurali do drugog kola, krajem 19. veka.

A sve je možda moglo da bude drugačije da nije bilo Drugog svetskog rata. Naime, neposredno pred početak najvećeg oružanog sukoba u istoriji, Ašton junajted je potpisao legendarnog napadača Engleske i rekordera Evertona u broju golova Diksija Dina, koji je za klub zabeležio samo dva nastupa i postigao jedan gol.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TRANSFER BOMBA U ITALIJI?! Roma zainteresovana za napadača Juventusa