RUNI GA NAČEO, IBRAHIMOVIĆ GA "SAHRANIO": Kristijano Ronaldo na udaru fudbalskih legendi i bivših igrača Junajteda

Novosti online

19. 11. 2022. u 18:41

KRISTIJANO Ronalo i Vejn Runi razmenili su brojne teške reči nakon što je Portugalac u intervju koji je dao bio poprilično žestok prema svom nekadašnjem saigraču.

РУНИ ГА НАЧЕО, ИБРАХИМОВИЋ ГА САХРАНИО: Кристијано Роналдо на удару фудбалских легенди и бивших играча Јунајтеда

FOTO: Profimedia/Tanjug AP

Nekadaši saigrači iz Fergijeve ere očigledno su na ratnoj nozi. Runi i Ronaldo su imali žestok verbalni sukob, a Portugalac je išao tako daleko da je Runija nazvao pacovom.

Foto: Profimedia

Nekadašnji reprezentativac Engleske je na kraju stao na loptu i dao je gospodski odgovor kada su ga pitali o prepirkama s Ronaldom.

- Kristijano je fantastičan igrač. On i Mesi su verovatno dvojica najboljih fudbalera svih vremena. Ovo nije kritika, ali sam i ranije rekao da sve nas na kraju stignu godine. Ronaldo očigledno zna da se sada i s tim mora boriti - rekao je Rooney i dodao je:

- Dao je taj intervju koji je obišao celi svet i čudno je da je sve to rekao. Siguran sam da će u Mančester junajtedu napraviti neki potez povodom svega kada pomno pogledaju sve što je rekao. Nemam više ništa da kažem na tu temu.

Foto: EPA-EFE/Aleksandra Szmigiel/POOL

Popularni Vaza je često bio u senci Ronalda. Iako je igrao fenomenalno, Portugalac je kupio slavu na Old trafordu, a takvo mišljenje ima i živa fudbalska legenda - Zlatan Ibrahimović.

- Ko god da je igrao sa Runijem mora biti srećan jer ga je učinio boljim igračem. Kada je Runi igrao s Ronaldom, sav posao je radio on, a Ronaldo je uzimao slavu zbog golova - rekao je Zlatan Ibrahimović.

FOTO: EPA

Interesantno je da su Runi i Ronaldo imali žestok sukob na Svetskom prvenstvu 2006. godine u Nemačkoj. U duelu Portugala i Engleske Runi je dobio crveni karton, a Ronaldo je bio taj koji je 'pomogao' sudiji da donese odluku.

Odnos između ovog dvojca se nije pokvario u Junajtedu. Ser Aleks Ferguson je bio preveliki autoritet da bi dozvolio bilo kakav sukob, pa je sve prošlo mirnije nego što bi to bio slučaj da je neko drugi bio na klupi "crvenih đavola".

Podsetimo, Portugalac je u prvom mandatu nosio dres Junajteda od 2003. do 2009. godine, dok je Runi nakon što je napustio svoj Everton igrao na Old trafordu od 2004. do 2017. godine.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)