HAOS U TIRANI: Albanci zgrozili planetu! Žestoki sukobi, začulo se "Srbija", radile pesnice, kaiševi, deca spasavala žive glave (VIDEO)

Novosti online

16. 11. 2022. u 23:09

PRIJATELjSKI meč na stadionu "Air Albania" u kome su koplja ukrstile Albanija i Italija obeležili su veliki incidenti. Samom početku susreta prethodio je žestok obračun navijača dveju nacionalnih selekcija.

ХАОС У ТИРАНИ: Албанци згрозили планету! Жестоки сукоби, зачуло се Србија, радиле песнице, каишеви, деца спасавала живе главе (ВИДЕО)

FOTOČ Printskrin

Kako prenosi "Albanian daily news", do okršaja dveju grupa huligana došlo je uoči prvog sudijskog zvižduka, a razlog za sukob još uvek nije poznat.

Takođe, "Indeks Online" prenosi da se grupa navijača "Plisat" sukobila sa navijačima Italije. U nastavku možete pogledati i kako su izgleda te nemile scene koje su obišle i zgrozile planetu.

Albanci su želeli da preskoče zaštitnu ogradu i fizički se obračunaju sa gostima iz Italije, što im nije dozvoljeno. Obezbeđenje im nije dalo da pređu preko staklenog zida koji razdvaja tribine, a sa druge strane čulo se "Srbija, Srbija"!

Radile su pesnice, kaiševi, u masi je bilo ljudi sa decom, a sigurno da će tek isplivati novi video materijali i da će biti pokrenuta velika istraga.

Nakon što su se strasti konačno smirile, a sudija posle većanja odlučio da se meč ipak odigra, "azuri" su odneli ubedljivu pobedu iz komšijske prestonice rezultatom 3:1.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)