NE, NIKAKO NIJE ŠALA: Engleski sedmoligaš poslao zvaničnu ponudu Mančester sitiju za njihovog najboljeg napadača

Novosti online

14. 11. 2022. u 18:37

DOK cela Engleska čeka rasplet oko intervjua koji je dao Kristijano Ronaldo, mali klub iz nižeg ranga Engleskog fudbala pokušava da napravi istorijski transfer. Naime, klub koji igra Severnu Premijer ligu ili tačnije sedmi razred takmičenjau, poslao je ponudu za Erlinga Holanda.

НЕ, НИКАКО НИЈЕ ШАЛА: Енглески седмолигаш послао званичну понуду Манчестер ситију за њиховог најбољег нападача

FOTO: AP/Tanjug

Radi se o ekipi Ašton Junajteda, koja je poslala zvaničnu ponudu da napadač MAnčester sitija narednih mesec dana dođe na pozajmicu u njihov klub.

Naravno, u tom periodu na rasporedu je Svetsko prvenstvo koje se igra u Kataru, a Holand tamo neće nastupiti jer Norveška nije izborila svoje mesto na Mundijalu.

On će tako većim delom narednih mesec dana biti oslobođen treniranja sa Mančester Sityjem, ali je stigla iznenađujuća ponuda za njega.

Uprava Ašton Junajteda, osetila je priliku da proba da dovede najveće pojačanje u istoriji kluba, pa makar to bila i pozajmica od jednog meseca.

O svemu je govorio u trener Aštona, Majkl Kleg.

- To jednostavno ima smisla. Mančester Siti ne igra, a mi ćemo pomoći Holandu da ostane u formi. Jednostavno to je bolje nego da igra golf narednih mesec dana - rekao je Kleg, pa dodao:

- Mislim da bi bio veliko pojačanje za nas i da bi se dobro uklopio sa igračima koje imamo - završio je trener sedmoligaša.

Zanimljivo je da je Holand u osamnaest utakmica u dresu Mančester sitija postigao 23 gola, a Ašton Junajted je u 19 odigranih utakmica postigao isto toliko golova.

Nakon što su poslali zvaničnu ponudu za Norvežanina u Aštonu sada čekaju odgovor ''graćana'' i nadaju se da će on biti pozitivan po njih.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024