KUVA SE NA APENINIMA: Šta to agent Sergeja Milinkovića Savića radi u Torinu?

Novosti online

12. 11. 2022. u 09:08

Slažu se italijanski novinari samo u jednom: Mateja Kežman, menadžer braće Milinković-Savić, ima ovih dana nekog posla u Torinu. Ali sve druge informacije su im različite...

КУВА СЕ НА АПЕНИНИМА: Шта то агент Сергеја Милинковића Савића ради у Торину?

Foto: M. V.

Jedni kažu da je već bio, a drugi da će tek doći u Torinu, a isto tako, jedni tvrde da Kežman stiže zbog Vanje, dok drugi guraju priču da je po sredi priča oko Sergeja.

Primamljivija čitaocija je storija oko Sergeja Milinković-Savića. Jedan od najboljih fudbalera Serije A poslednjih godina i prva zvezda Lacija ponovo je „viđen“ za odlazak iz Rima. Kao i često puta prethodnih sezona. Navodno, spreman je srpski as da promeni sredinu, potraži neku ambiciozniju, da bi svoj neverovatni talenat krunisao i nekim trofejem, što će u nebeskoplavom dresu teško dostići.

A, kada je tako, onda je jasno da u Italiji pogled mora da vuče ka Juventusu. Staroj dami je preko potreban kreativac na sredini terena, Sergej bi legao kao... Preporučen. I tako deo štampe sa Čizme piše danas da Mateja Kežman dolazi u Torinu na razgovore sa čelnicima crno-belih oko SMS-a. Juventus želi da precizira uslove transfera, da se sve strane obavežu oko dogovora, da bi se izbeglo licitiranje na zimu, kada prođe Mundijal. Jer se očekuje da već u januaru srpski reprezentativac promeni sredinu.

FOTO: N. Paraušić

 

Lacio ne odustaje, deo štampe piše danas i da su na plavoj strani Olimpika obezbedili dodatni novac koji će ponuditi Sergeju za potpis novog ugovora. Sa sportske strane gledano, Rimljani teško da mogu da ponude išta više nego do sada, Sergej je prerastao klub i potrebni su mu veći izazovi. Opet, tako se mislilo i ranije, pa je Milinković-Savić već sedmu godinu u nebeskoplavom dresu.

Druga strana priče je da je Kežman došao u Torino zbog drugog brata Milinković-Savića. Zbog Vanje. Bikovi, koji su prošlog leta razmatrali opciju da trampe srpskog golmana za nekog drugog, pominjao se Vartolomej Drangovski, sada žele da produže ugovor sa čuvarom mreže Orlova.

Opšti je stav medija na Apeninima da Vanja brani najbolju sezonu u karijeri, primio je 16 golova u 14 kola i jedan je od najzaslužnijih za solidan plasman Torina na tabeli.

Obojici Milinković-Savića ugovor sa klubom ističe u leto 2024. godine.

(Mocartsport)

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni