BJEKOVIĆ POTVRDIO ODLUKU: Najbolje rešenje je bilo da odustanem od kandidature

Novosti online

01. 11. 2022. u 16:44

NENAD Bjeković bio je jedini kandidat za predsednika FSS, ali on je odlučio da odustane od kandidature.

БЈЕКОВИЋ ПОТВРДИО ОДЛУКУ: Најбоље решење је било да одустанем од кандидатуре

Foto FSS

Izrazio je veliko zadovoljstvo što je obavljao ulogu vršioca dužnosti, a ponosan je na saradnju sa selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem.

- Pre svega, želeo bih da kažem da mi je bilo zadovoljstvo da u proteklom periodu obavljam dužnost zamenika predsednika Fudbalskog saveza Srbije. Posebno sam ponosan na saradnju sa selektorom Stojkovićem, legendom srpskog fudbala i čovekom koji je za veoma kratko vreme preporodio našu A reprezentaciju i vratio je u vrh evropskog i svetskog fudbala. Želim da obavestim javnost da sam doneo odluku da odustanem od kandidature za predsednika Fudbalskog saveza Srbije - rekao je Bjeković za sajt FSS i dodao:

- Mislim da je to najbolje rešenje, pre svega zbog jedinstva koje je u ovom trenutku, tri nedelje pre početka Mundijala, neophodno celoj fudbalskoj Srbiji. Ceo život sam u fudbalu i nikada mi lični interesi nisu bili ispred onih kolektivnih. Zato i ovoga puta želim da selektoru Stojkoviću i njegovim momcima obezbedim što bolji ambijent pred Svetsko prvenstvo u Kataru. Hvala svima na poverenju i uspešnoj saradnji - zaključio je Bjeković.

Podsetimo, on je juče trebalo da bude izabran za prvog čoveka FSS, ali kvoruma nije bilo. Ipak, danas je odlučio da se povuče i ne kandiduje za predsednika.

Svetsko prvenstvo igra se od 20. novembra do 18. decembra, a Srbije se nalazi u grupi sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom. Prvi meč na Mundijalu "orlovi" igraju protiv "karioka" 24. novembra od 20 sati.

BONUS VIDEO: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili