SKANDAL TRESE SRPSKI FUDBAL: Opšti Haos u Ivanjici! Nije se znalo ko koga napada, publika na terenu, Lazetić izveden u pratnji policije

Novosti online

29. 10. 2022. u 18:17

FUDBALERI Javora i TSC-a ukrstili su koplja u utakmici 17. kola MozzartBet superlige Srbije, a meč su obeležile skandalozne scene po završetku samog meča.

СКАНДАЛ ТРЕСЕ СРПСКИ ФУДБАЛ: Општи Хаос у Ивањици! Није се знало ко кога напада, публика на терену, Лазетић изведен у пратњи полиције

FOTO: Screenshot

Susret kraj Moravice obeležila su dva jedanaesterca, po jedan na obe strane, ali i varnice po njegovom okončanju kada je sudija pokazao dva crvena kartona.

Čim je Milan Stefanović poslednjim zviždukom označio kraj došlo je do opšteg meteža na terenu. Na sve to i publika je uletela na travnatu površinu, pa se nije znalo ko koga napada.

U haotičnim scenama na centru igrališta našao se u jednom trenutku i glavni arbitar, pa je usledila reakcija obezbeđenja.

Mira nije bilo ni na tribinama gde se na udaru našao trener TSC-a Žarko Lazetić, koji je meč pratio upravo odatle, a na kraju je u pratnji policije izveden sa stadiona.

Što se same utakmice tiče ona je odlučena sa penala koji je u 49. minutu precizno izveo Ifet Đakovac, a svemu je prethodilo igranje rukom Kopitovića u svom kaznenon prostoru.

Strelac jedinog pogotka na utakmici je lako mogao biti i tragičar pošto je u prvom poluvremenu, tačnije u 21. minutu, igrao rukom u svom kaznenom prostoru i sudija Stefanović je nakon konsultacija sa VAR sobom pokazao na jedanaesterac za domaćina.

Ipak, šansu da dovede svoj tim u vođstvo propustio je Petar Gigić čiji je traljav udarac odbranio golman gostiju Veljko Ilić.

Na kraju utakmica je završena minimalnom pobedom gostiju koji su tako, barem na kratko, ponovo izbili na drugo mesto na tabeli. 

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCIl

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)