"DA NAM SE NE DESI LJULJAJ JAVORE": Gordan Petrić ne prestaje da oduševljava! Trener Partizana podsetio na hit pesmu sa srpskih terena

Novosti online

22. 10. 2022. u 16:14

FUDBALERI Partizan će sutra u 19 časova dočekati Javor u 16. kolu Superlige, a Gordan Petrić, strateg crno-belih obratio se medijima u uvertiri uoči meča.

ДА НАМ СЕ НЕ ДЕСИ ЉУЉАЈ ЈАВОРЕ: Гордан Петрић не престаје да одушевљава! Тренер Партизана подсетио на хит песму са српских терена

FOTO: FK Partizan

Čovek koji je preokrenuo energiju i narativ u Humskoj izjavio je da veruje u trijumf na sutrašnjoj utakmici protiv Javora i da se posle nje neće čuti pesma "Ljuljaj, Javore", karakteristična za tim iz Ivanjice.

- Imamo dosta utakmice kod kuće, to treba da iskoristimo. Sutra igramo protiv Javora, pa imamo Niš. Sutra moramo da budemo i mudri i pametni i lukavi da bismo dobili utakmicu. Da nam se ne desi sutra "Ljuljaj Javore", ona pesma što se pevala pre 10-15 godina. Nadam se da su svi igrači spremni i očekujem pobedu sutra - rekao je Petrić na konferenciji za medije i dodao:

- Javor dolazi rasterećeno. Kad se nameste, to je teško probiti. Možda sutra pruže najbolju partiju, ko bude bolji, slaviće. Nije naivna utakmica. Voleli bismo da damo gol odmah u prvom minutu. Mora da bude brži pas i prenos lopte. To je nekad moguće, nekad ne. Bili smo tromi protiv Napretka.

FOTO: FK Partizan

Petrić je najavio određene rotacije u timu zbog zgusnutog raspreda i činjenice da crno-bele naredne nedelje očekuje važno gostovanje Nici u Ligi konferencija.

- Ne verujem da će biti veće rotacije, ali će par igrača sutra da se odmore, da dočekamo sveži meč sa Nicom u Ligi konferencija. Videćemo posle treninga da li ćemo odmoriti Dijabatea i Meniga. Igrači uvek kažu da su spremni, ali videćemo - objasnio je on.

Trener Partizana najavio je da bi igrači iz omladinske škole crno-belih ubuduće mogli da dobiju šansu.

- Igrači najbolje znaju da li su napredovali. Ponašaju se izuzetno profesionalno. Ne mogu da svi dobiju šansu. Od utakmice do utakmice pravimo tim koji može da izađe i donese tri boda. Ja bih voleo da imam 14-15 igrača, pravih seniora i decu iz omladinske škole. Ne bih voleo da dupliram pozicije kad dođe prelazni rok - rekao je Petrić.

FOTO: FK Partizan

Strateg "parnog valjka" osvrnuo se na šampionsku trku sa Crvenom zvezdom u kojoj Partizan zaostaje pet bodova i na duhovit način prokomentarisao pauzu zbog Mundijala u Kataru.

- Pratim generalno šta se dešava, ali se ne opterećujem. Sve može da se sruši u sedam dana. Ne opterećujem se time da li smo mi sada drugi ili četvrti. Želja mi je da se igrači ne povrede u ovim utakmicama. Posle toga ima dosta odmora, sad je duža pauza. To za organizam možda i nije dobro. Kad dođe pauza, moramo da budemo pametni. Skoro tri meseca, kao da sam u vojsci pešadinac - zaključio je Petrić.

Pred utakmicu 16. kola Superlige protiv Javora Partizan je drugi na tabeli sa 33 boda, dok su Ivanjičani na 14. mestu sa 12 bodova.

BONUS VIDEO - TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OLIMPIJSKI ŠAMPION ŠOKIRAO SVET: Video sankcije Rusima, pa uradio ovo

OLIMPIJSKI ŠAMPION ŠOKIRAO SVET: Video sankcije Rusima, pa uradio ovo

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 15:44

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna