PROMENE U ZVEZDI: Marko Marin najavio čistku na "Marakani"

Novosti online

18. 10. 2022. u 13:01

Fudbaleri Crvene zvezde i treću godinu uzastopno nisu uspeli da se plasiraju u elitno evropsko klupsko takmičenje, a ceh nedosanjanih snova platio je trener Dejan Stanković.

ПРОМЕНЕ У ЗВЕЗДИ: Марко Марин најавио чистку на Маракани

FOTO: FK Crvena zvezda

Preuzeo je novi trener Miloš Milojević ekipu u ne baš zahvalnom trenutku. Igrači su bili i fizički i emotivno ispražnjeni nakon eliminacije od izraelskog Makabija iz Haife, a nakon lošeg starta u grupnoj fazi Lige Evrope čini se da je i u sportskom sektoru kluba jasno da se neke stvari uskoro moraju menjati.

O ovoj temi govorio je i prvi čovek skauting službe kluba sa beogradske "Marakane", Marko Marin:

- Naš plan je da podmladimo ekipu, da uvedemo neku novu energiju i još više podignemo kvalitet. Ne znači da smo sada loši, naprotiv, ali moramo da težimo da bude još bolje. Očigledno je da je ekipa zasićena, osvojili su mnogo trofeja, dugo su na okupu - istakao je Marko Marin u razgovoru za "Mocartsport" i dodao:

- Ovo što sam rekao svi vide, a stičem ponekad utisak da javnost za neke stvari misli kako ih svi vide, osim nas u klubu… Nije tačno. Sve vidimo, i sad vam kažem da nam treba sveža krv, to nije ništa loše, niti neobično, to je najnormalnija stvar i tako je treba posmatrati. Svaka velika ekipa u jednom trenutku mora da krene da stagnira, a kvalitet je ljudi u klubu da to na vreme osete i preduprede.

Potpuno je jasno da će u Ljutice Bogdana predstojeća zima biti prilično vruća. Šampion Srbije u sezoni 2022/23. ima obezbeđen direktan plasman u grupnu fazu Lige šampiona u narednoj sezoni, a na najvećem srpskom stadionu nadaju se da će upravo oni imati tu privilegiju.

Samim tim, formiranje ekipe za najveće izazove već sada počinje.

BONUS VIDEO: Mitrovićevih 50 golova za Srbiju: kako pogađa „Mitro gol“?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

HRVATSKA BRUJI O SRBINU! Otac mu bio poznati srpski fudbaler, pa izvršio samoubistvo, a on sanja dres Dinama iz Zagreba