ALEKSANDAR MITROVIĆ SE VRATIO NA VELIKA VRATA! Fulam na orlovskim krilima iščupao bod protiv Bormuta

Novosti online

15. 10. 2022. u 17:56

FUDBALERI Fulama za koje već dugi niz godina nastupa srpski golgeter Aleksandar Mitrović ugostili su na svom terenu ekipu Bormuta u okviru 11. kola Premijer lige. Nakon 90 minuta sjajnog fudbala i velike borbe meč je završen rezultatom 2:2.

АЛЕКСАНДАР МИТРОВИЋ СЕ ВРАТИО НА ВЕЛИКА ВРАТА! Фулам на орловским крилима ишчупао бод против Бормута

FOTO: AP

Gore nije moglo krenuti po Mitrovića i družinu, pa je tako Dominik Solanke, bivši napadač Liverpula već u 2. minutu načeo mrežu Fulama.

Londonski tim nije se predavao. Nastavila je četa Marka Silve da u prepoznatljivom stilu atakuje na protivnički gol pa je rezultat bio 1:1, nakon što je posle velike inicijative jedna lopta iz korner Andreasa Pereire završila na glavi gorostasnog Ise Diopa. 

Međutim, samo 7 minuta kasnije novi šok. Popularne "trešnjice" praktično bez igre dolaze do novog vođstva, a Džeferson Lerma je prelepo plasirao loptu i savladao Lena. 

Rezultatom 2:1 se otišlo na veliki odmor, ali je po povratku upravo strelac poslednjeg gola bio odgovor i za naredni. Igrao se 50. minut kada je Aleksandar Mitrović oboren u kaznenom prostoru od strane Džefersona Lerme koji je brzo od heroja postao tragičar.

Glavni arbirat je pokazao na belu tačku, a odgovornost je preuzeo ko drugi do momak iz Smedereva i stigao do svog osmog gola u Premijer ligi ove sezone. 

Bilo je i te kako dovoljno vremena da se kompletira veliki preokret. Fulam je kidisao na protivnički gol, pritiskao rivala do poslednjeg sudijskog zvižduka, ali je ekipa Gerija O'Nila uspela da odnese veliki bod sa teškog gostovanja.

Fulam će u narednom kolu dočekati Aston Vilu na svom terenu, dok će Bormut takođe kod kuće ugostiti posrnuli Sautempton. 

BONUS VIDEO: Kad himna Srbije, "Bože pravde", zagrmi u Rusiji...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HRVATSKA BRUJI O SRBINU! Otac mu bio poznati srpski fudbaler, pa izvršio samoubistvo, a on sanja dres Dinama iz Zagreba