"NIJE TO NESREĆA, TO JE NEZNANJE": Zvezda dobila šamar na javnom medijskom servisu Srbije

Novosti online

13. 10. 2022. u 23:41

FUDBALERI Crvene zvezde su poraženi od Ferencvaroša u Mađarskoj sa 2:1. Rade Bogdanović, stručni konsultant RTS-a nije štedeo šampiona Srbije.

НИЈЕ ТО НЕСРЕЋА, ТО ЈЕ НЕЗНАЊЕ: Звезда добила шамар на јавном медијском сервису Србије

TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC

 

Rade Bogdanović je bivši reprezentativac, koji je u svojoj karijeri igrao za brojne ekipe između kojih se posebno ističu Atletiko iz Madrida, Verder iz Bremena, kao i Željezničar bez dlake na jeziku je govorio o igri srpskog šampiona.

- Nisu dobro odradili letnji rok. U boj ka Ligi šampiona se ne ide bez centarfora... Kupili su centarfora, života mi, meni bi bilo sramota beogradskom kaldrmom prošetati a da kupim onog Kulibalija u 31-32 godini, poručio je Bogdanović.

Nije se tu zaustavio, kritikovao je i napadača Aleksandra Pešića

- Crvena Zvezda je tim koji nije dobro fizički pripremljen. Za njih su dve utakmice sa istim protivnikom u nedelju dana teške fizički i psihički. Videli ste, kada onaj gospodin koji šutira kao da je jedini na terenu (Kanga prim. aut) centrira, a lopti treba 10 minuta da padne, nema ko da igra glavom, Aleksandar Pešić ne ume da igra glavom. Krenula su bunarenja, ne možeš da bunariš ako nemaš nekog ko može da udari loptu glavom.

Potom je govorio i o primljenim golovima.

- Vratio bih se na izjavu kolege Dušana Albijanića - "jeftino primljeni golovi". Nisu oni primljeni jeftino, primljeni su iz neznanja. Imate dva centralna beka, Rodića i Dragovića, koji su kasnili i kod prvog i kod drugog gola. Ostavili su igrača bez markacije. Sam prekid... Ekipe, koje primaju golove iz prekida nisu dobro organizovane ekipe. ne može igrač da stoji sam, dođe Gobeljiću iza leđa. On ne sme da ostane sam, ne sme da ima taj luft da iskoristi prostor. Nije to jeftino... Poručio je Rade Bogdanović.

BONUS VIDEO: Najgrublje lige na svetu: Superliga Srbije u vrhu, kako stoje ostali

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (13)