KRSTAJIĆ FORMIRAO SRPSKI TIM? Dragan Stojković Piksi unapred imao spreman odgovor (VIDEO)

Novosti online

12. 10. 2022. u 09:30

NEMA sumnje da Srbiju čeka uzbudljiva "balkanska" grupa u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine, a tu je i duel protiv bivšeg selektora Mladena Krstajića.

КРСТАЈИЋ ФОРМИРАО СРПСКИ ТИМ? Драган Стојковић Пикси унапред имао спреман одговор (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug

Mladen Krstajić, selektor Bugarske, rekao je da je pod njegovim kormilom formirano 80 posto aktuelnog sastava fudbalske reprezentacije Srbije. Njegov komentar izazvao je reakciju javnosti.

Gotovo u isto vreme krenuo je na društvenim mrežama da se deli i intervju selektora Dragana Stojkovića Piksija, koji je dao odmah nakon žreba za Euro 2024. godine. Selektor Srbije je, komentarišući rivale, upitan da li selektor Bugarske dobro poznaje srpski tim, dao je zanimljiv odgovor.

- Slažem se da poznaje, naravno, ali to ne mora da znači nikakvu prednost. On je samo neko ko je trener, ne igra. U današnjem fudbalu mislim da ne postoje tajne, nešto što neko može da prikrije i da vas prevari na određeni način. Suviše se dobro poznajemo, ali da bi došao do nekih detalja, treba pojačati koncentraciju i malo više obratiti pažnju na neke taktičke stvari i u kom sistemu igraju. Krstajić praktično zna sve o nama, ali pretpostavljam da neće biti mnogo vajde od toga - rekao je Piksi.

BONUS VIDEO - TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024