NEVIĐENA SCENA: Desetine autobusa sa stranim navijačima krenulo da ulazi u Srbiju

Novosti online

06. 10. 2022. u 12:10

CRVENA Zvezda i Ferencvaroš igraju ovog četvrtka u 3. kolu Lige Evrope, a ne samo da će domaći tim imati ogromnu podršku na stadionu "Rajko Mitić", već i gosti iz Mađarske.

НЕВИЂЕНА СЦЕНА: Десетине аутобуса са страним навијачима кренуло да улази у Србију

Foto: AMSS kamere/ Printskrin

Naime, kako javljaju evropski portali koji se bave navijačkom tematikom, čak 25 autobusa sa "tifozima" Ferencvaroša krenulo je za Srbiju.

Prema informacijama jednog od njih, na graničnom prelazu je mađarskim navijačima poručeno da će, zbog njihovog velikog broja, bar četiri sata trajati propuštanje tih autobusa. Pretpostavlja se da je to zbog detaljnog pretresa, kako bi se izbegle eventualne scene nasilja u Beogradu.

Ukoliko svi autobusi budu pušteni u Srbiju, to znači da će najmanje 1.250 pristalica Ferencvaroša bodriti svoje ljubimce na Marakani.

Naravno, to su samo navijači koji dolaze na pomenuti način, a nisu uračunati oni koji stižu kolima, kombijima ili avionom.

Ponosni na broj istomišljenika koji su krenuli za Beograd, neki od navijača Ferencvaroša na društvenim mrežama od ranog jutra objavljuju fotografije sa okupljanja i putovanja za prestonicu Srbije.

Podsetimo, utakmica počinje u 18.45, a prenos meča Crvena zvezda - Ferencvaroš možete uživo da pratite uz portal "Novosti".

BONUS VIDEO: TOP 10 NAJPLAĆENIJIH FUDBALERA: Koliko zarađuje Ronaldo a koliko Mesi...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)