"ČUO SAM SVAKAKVE PRIČE O SVOM ŽIVOTU": Bibras Natho na terenu zapušio usta kritičarima, pa im se javno obratio

Novosti online

04. 10. 2022. u 14:44

IZRAELSKI internacionalac Bibras Natho i ove sezone briljira u dresu Partizana, postigao je već osam golova u domaćem šampionatu i na to dodao dve asistencije. Uprkos tome što i u 34. godini "pleše" po travnatim podlogama, postoji jedan deo kritički nastrojenih "grobara" koji tvrde da više fizički nije spreman da 90 minuta igra na visokom nivou.

ЧУО САМ СВАКАКВЕ ПРИЧЕ О СВОМ ЖИВОТУ: Бибрас Натхо на терену запушио уста критичарима, па им се јавно обратио

FOTO: M. Vukadinović

Glasovi "nevernih Toma" stigli su i do Natha, on ih je demantovao na terenu svojom magijom i ulogom u Petrićevom fudbalskom sistemu, a sada im se obratio i javno. 

- Čim sam rešio problem sa anemijom i obavio manju operaciju prepona, osećam se mnogo bolje. Mogao sam i prošle sezone da igram više od 60-65 minuta. Zadovoljan sam minutažom, nadam se da ću da nastavim sa podjednakom energijom. Glavno mi je da pomognem timu, ako je sat – sat, više – više - rekao je Natho za Žurnal i dodao:

- Čuo sam svakakve priče o svom životu i karijeri, zato se i zovu – glasine. Ljudi vole da komentarišu svašta, ne snose nikakvu odgovornost, kad bi plaćali za to – ne bi bilo tako. Previše gluposti. Pokazao sam i dokazao, nadam se, svima da imam snage i da mogu da igram 90 minuta na visokom nivou.

Šansu da još jednom da doprinos "parnom valjku" Izraelac će imati već u četvrtak od 21 čas kada Partizan bude gostovao Kelnu.

BONUS VIDEO: Vlahović novi rekorder - pet najvećih transfera srpskih fudbalera

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a