SMS PRETI KLOSEU: NAš as u vrhu večite liste strelaca Lacija

Z. Ć.

30. 09. 2022. u 20:08

PONOS kluba, neprikosnoveni lider - ujedno je i velika briga Lacija. Sve je to u ovom trenutku Sergej Milinković-Savić, kome je "Gazeta delo sport" posvetila veliku pažnju.

СМС ПРЕТИ КЛОСЕУ: НАш ас у врху вечите листе стрелаца Лација

FOTO: Tanjug

Na prvom mestu zbog toga što bi Sergej na prvenstvenom meču u nedelju protiv Specije mogao da postigne svoj 50. gol u Seriji A i popne se na deveto mesto večite liste strelaca "lacijala", pa se uskoro očekuje da pretekne i Miroslava Klosea (osmi sa 54 gola).

List takođe podseća da su u poslednje tri sezone samo dvojica vezista postigli 20 ili više golova i zabeležili 20 ili više asistencija.

To su Kevin de Brujne i naš Sergej.

S druge strane, ističe se i strah da će Lacio uskoro ostati bez prve violine. Kao što je poznato, SMS ne želi da produži ugovor koji mu ističe na leto 2024, pa postoji velika šansa da ga klub uskoro proda kako bi zaradio dobre pare, jer će u suprotnom naš reprezentativac otići bez evra obeštećenja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba